Sparitual - Spapaket i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Late Night Spa Ritual

Dagspa

Skicka förfrågan

Upplev extra ljuvligt fredagsmys till sent.

Höstmörkret som smyger sig på är en fantastisk tid för extra fredagsmys hos oss!  Till sinnlig njutning för kropp och själ – god mat, kylda bubblor, varma pooler och skön stämning adderar vi nu ännu mer guldkant – mer musik och öppet sent!

Vi håller spa öppet ända till kl 22 så ni kan bara vara eller unna er att bubbla i kapp med varandra och i glasen ända till sent.

DJn mjukar upp kvällen från kl 16 i Bula Bar där ni också avnjuter valfri rätt. Väl i stämning glider ni ner i vår varma Pool Lounge. Här kan ni sippa på bubbel och titta på stjärnorna från vår utepool eller av skön musik i Pool Lounge inomhus. Vår fantastiska sparitual låter er rensa den gångna veckan och fylla på med ny energi.

Pris för Late Night Spa Ritual med Garden Ritual (finns endast i begränsad upplaga, med grön och helande inspiration från naturen) är 950kr. Väljer du bland våra andra ritualer är priset 1250kr. Paketet är endast bokningsbart på fredagar.

Åldersgräns

På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

 

Skicka förfrågan

Välj tid