Sparitual - Spapaket i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Late Night Spa

Dagspa

BOKA

Upplev extra ljuvligt kvällsmys till sent.

Höstens omväxlande humör är en fantastisk tid för extra mys hos oss! Med sinnlig njutning för kropp och själ – god mat, kylda bubblor, varma pooler och skön stämning.

Avrunda dagen och starta helgen med god mat i härlig miljö för att sedan njuta av vår underbara sparitual. Välkommen till Late Night spa!

Ni avnjuter valfri barrätt i Bula Bar från 17:00. Väl i stämning glider ni ner i vår 38 gradiga källa utomhus. På Pool Club kan ni sippa på något bubbligt i glasen och lyssna på skön musik. Vår fantastiska sparitual låter er rensa den gångna veckan och fylla på med ny energi.
Presentationen på spa bokas in från 18:30. Det är även då ni väljer vad för ritual som passar just er för kvällen.

Paketet finns att boka fredagar och lördagar när vi har öppet till 23:00. Med undantag i anslutning till vissa helgdagar.

Pris: 1 150 kr per person.
Önskemål om vilken tid ni vill börja äta hos oss kan lämnas i meddelanderutan. Bokade tider kommer i ett separat mail efter genomförd bokning. Håll utkik i din mailinkorg.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Skicka förfrågan

Klicka på “BOKA” ovan.