Dagspa paket: Day Bliss - sparitual & mat | Sankt Jörgen Park® Sommarens paket - Klicka här
Logo element

Day Bliss

DagspaErbjudanden

Boka

Sparitual & Mat

Våra sparitualer är en ljuvlig boost för ditt välmående. En badceremoni utformad för att du ska få uppleva det bästa i vårt spa. Njut, andas ut och ät gott hos oss.

Sparitual & lunch
Njut av en spadag och fyll på med energi med en god lunch i restaurang Inez & Ernst. Vardagar serveras veckans lunch med flera alternativ samt salladsbuffé, kaffe och sött. Söndagar serveras en fantastisk rawfoodinspirerad hälsobuffé med varmt på sidan samt kaffe.

Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, bastubad och regnduschar. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen extra njutningsfull. Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo och då tar den gärna två timmar.

Pris

  • Måndag-torsdag: 800 kr per person.
  • Fredag: 1 150 kr per person (sista bokningsbara tid 14.00)
  • söndag: 1 150 kr per person (även röda dagar)
  • Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo och då tar den gärna två timmar (ni har tillgång till spa under 3 timmar).

Öppettider Spa
På måndagar och fredagar öppnar vårt Spa kl. 09:00, tisdag till torsdag öppnar vi redan 06:30.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.