Sparitual, lunch, champagne - starta nyår i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Early Magic

DagspaErbjudanden

Boka

Nyårslyx över dagen!

En skönare och lyxigare avrundning på året går nog inte att hitta. Oavsett vilken fest som väntar på kvällen är en dag i vår oas den bästa uppvärmningen – för kropp och själ.

Sparitualen genomförs tillsammans med utvalda produkter och i särskild följd. Upplev kontrasterna mellan varma och kalla källor, flera bastur, regnduschar och vilostund i eldrummet. De härliga kroppsprodukterna ger upplevelsen fler nyanser och bjuder in dina sinnen till njutning. Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo och då tar den gärna två timmar.

Lunch i Garden Café ingår i paketet och bjuder på en hälsosam lunch med underbara smaker. Njut av ett glas champagne vid poolkanten eller till lunchen, som du önskar. Skulle du hellre starta dagen med hotellfrukost istället för lunch gåt detta bra att byta inom paketet.

Pris
1200 kr per person

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Obs! Detta paket gäller endast på Nyårsafton och paketet ger dig tillgång till spa fram till kl 15.00. Sista tiden för presentation av sparitualen är 13.00.

Skicka förfrågan

    Välj tid

    Se fler paket