Fira med spapaket Celebration | Sankt Jörgen Park® i Göteborg
Logo element

Celebration

Dagspa

Boka

Det finns alltid något att fira

– kärleken, en födelsedag, ett nytt jobb, att du sagt upp dig, att våren är här, att semestern börjar, en lyckad försäljning, en namnsdag, ett bokkontrakt, ett personligt rekord, en student, morsdag. Listan kan göras lång. Och livet blir så mycket härligare om man tar tillvara på de små stunderna i livet och gör dem större. Oavsett vad du vill fira tycker vi att du bör göra det med stil, finess och värme. Vi rekommenderar paketet Celebration, om du vill sätta guldkant på både livet och firandet.

Ni startar upp som sig bör med ett glas champagne – varför inte i vår varma källa utomhus? Därefter väntar hela vår härliga spaanläggning på er. Ni väljer er Sparitual under den presentation någon av våra spavärdar kommer hålla i för er. Energigivande eller lugnande, och låter både kropp och själ omfamnas av mjuk värme och skön energi ett par timmar. En upplevelse för era sinnen.
Vill ni göra av med lite energi innan ni fyller på med ny, tar ni vägen förbi vår Sport Club.

Nytvagade och härliga besöker ni vår mysiga restaurang Inez & Ernst och bjuds nu på en vällagad två rätters middag som väcker smaklökarna.
Bästa sättet att runda av kvällen är framför brasan i Bula bar – fråga bartendern efter kvällens drink.

Vi skapar förutsättningarna & du sällskapet – det kan inte bli annat än succé!

Pris
Måndag-torsdag 1000kr per person.

Incheck på spa från kl 14:00.

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna (då får man givetvis något annat gott att dricka) Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.