Fira med spapaket Celebration | Sankt Jörgen Park® i Göteborg
Logo element

Celebration

Dagspa

Boka

Det finns alltid något att fira

– kärleken, en födelsedag, ett nytt jobb, att du sagt upp dig, att våren är här, att semestern börjar, en lyckad försäljning, en namnsdag, ett bokkontrakt, ett personligt rekord, en student, morsdag. Listan kan göras lång. Och livet blir så mycket härligare om man tar tillvara på de små stunderna i livet och gör dem större. Oavsett vad du vill fira tycker vi att du bör göra det med stil, finess och värme. Vi rekommenderar paketet Celebration, om du vill sätta guldkant på både livet och firandet.

Ni startar upp som sig bör med ett glas bubbel, därefter väntar hela vår härliga spaanläggning på er. Ni väljer Sparitua; renande, uppiggande eller lugnande, och låter både kropp och själ omfamnas av mjuk värme och skön energi ett par timmar. En upplevelse för era sinnen. Vill ni göra av med lite energi innan ni fyller på med ny, tar ni vägen förbi vår Sport Club innan ni glider ner i poolen.

Nytvagade och härliga slår ni er senare ner inne på vår lite tjusiga restaurang Inez & Ernst och bjuds nu på en vällagad 2-rätters supé som väcker smaklökarna. Det kan inte bli annat än succé!

Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo och då tar den gärna två timmar(ni har dock tillgång till spa under 3 timmar).

Pris 

Måndag-torsdag 1000kr per person.

Incheck från kl 14:00.

Paketet är ej bokningsbart fredag-söndag

Åldersgräns
På vårt spa har vi en åldersgräns på 18 år, i målsmans sällskap är unga över 13 år välkomna. Du som målsman ansvarar för ditt barn. Vi reserverar oss för ev ändringar.

Se fler paket