Dagspa i Göteborg ᐅ Se våra paket | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Dagspa paket

FANTASTISKT DAGSPA I GÖTEBORG

Bara 15 minuter från Göteborg city kan du skämma bort både kropp och själ – boka dagspa hos oss! Slappna av i tvagningsrum i marmor, unna dig härliga behandlingar, vila i duobäddar och besök Pool Club med dess sköna vattenkällor, gunga i Swaybäddar och slappna av i vårt MuViCure-rum.

Vi har flera ljuvliga dagspapaket att välja mellan.

Dagspa i Göteborg

Vill du börja dagen med frukost för att sedan njuta av vår sparitual? Eller strosa i Göteborg city på förmiddagen och stiga in hos oss efter lunch, njuta av alla pooler och sedan lyxa till det med en räksmörgås? Boka en skön massage följt av bastur och svalkande flöden?

Vi har många dagspa-paket att välja på. Vilket passar din sinnesstämning bäst?

Paket med övernattning

Varför inte kombinera ditt besök med övernattning på vårt fantastiska hotell? Vi har många härliga paket att välja mellan. Vilket du än väljer, så kommer du att bo i ett omsorgsfullt designat hotellrum med härlig utsikt och vakna upp till en härlig frukostbuffé.

Boka paket med logi

Spa för en dag – minnen för alltid

Med spa för en dag får du garanterat välbehövlig återkoppling och fina minnen. I vårt prisbelönta spa njuter du av tvagningsrum i marmor, svalkande och varma källor om vartannat, tehus och MuViCure-rum. Kombinera ditt dagspapaket med ett besök på Pool Club där det råder pulserande sommarfeeling året om och känslan av semester är ett faktum.

Dagspa i Göteborg med extra allt

Har du inte besökt Sankt Jörgen Park förut? Då har du en riktig oas av upplevelser att se fram emot. Här finns utöver spaanläggning även alla möjligheter till varierande träningspass, golfrundor i det gröna, iskalla drinkar vid poolen och kulinariska läckerheter i våra restauranger.

Vill du vara här längre än över dagen? Då har vi många spapaket med logi att välja mellan, där du garanteras en härlig natts sömn i något av våra noggrant designade hotellrum.

Dagspa – ett paket som passar alla

Med ett dagspapaket får ni tid att umgås och njuta utan att det tar alltför mycket tid i anspråk. Ett par timmar i vårt spa och ni kommer att få ny energi, ett härligt miljöombyte och egentid som ju annars är så lätt att lägga åt sidan. Lägg därtill en fräsch och mättande lunch med säsongens råvaror och dagen har fått en lyxig inramning.

Varför inte ge bort ett dagspapaket till dig själv, en vän, partner eller kanske farmor?