Våra spapaket i Göteborg på västkusten | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Våra paket

Våra paket
– Spa, golf, sport och träning

Här har vi samlat våra energigivande paket med spa, golf, sport och träning, samtliga med dig i fokus. Boka ett avkopplande spapaket på västkusten, eller utmana dig själv med ett paket fyllt av träning eller golf; Oavsett vilket du väljer, så har vi har paketen som ger dig en härlig boost till vardagen.

Rogivande spapaket i Göteborg

Hos oss på Sankt Jörgen Park i Göteborg finner du ett av västkustens absolut främsta spaanläggningar. Här njuter du bland annat av heta bastur, tvagningsrum i marmor, varma och svalkande källor, MuViCure-rum och tehus. Boka ett spapaket och hämta ny energi, vi har många härliga paket att välja mellan, så att du får en upplevelse efter dina önskemål.

Kika gärna lite extra på vår populära sparitual, som bland annat innehåller ett flödesschema och utvalda produkter – en optimal vistelse i vårt spa.

Spapaket varvat med golf eller träning?

Ibland är det kombinationen av avkoppling och träning som ger den ultimata upplevelsen. Hos oss finns bara möjligheter; välj ett av våra ljuvliga spapaket och boka ett av alla våra utmanande träningspass. Kanske hinderbanan i parken sätter tonen, eller ett parti padel i grönskan med en vän? Under golfsäsongen rekommenderar vi alla golfentusiaster att ta en runda på vår förstklassiga 18-håls golfbana, som ger både utmaningar och vacker utsikt.

Västkustens härligaste spapaket – och god mat

Inte bara kan du uppleva förstklassiga spaupplevelser, golfrundor, träningspass eller poolhäng hos oss – vi erbjuder också fantastiska matsensationer. Vi har inte mindre än fyra olika kulinariska restauranger och barer att välja mellan, alla med sina speciella inriktningar.

Vilken av dem besöker du idag; Innovativa Inez & Ernst, sköna Bula Bar, gröna Garden Café eller golfrestaurangen Greenhouse?