Om oss - unik anläggning i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Om oss

Välkommen till
Sankt Jörgen Park!

Sankt Jörgen Park är en unik anläggning i Göteborg som erbjuder såväl spa, konferens, hotell, träning på vår Sport Club, golf och restauranger. Hos oss finner du vad som förmodligen är Västkustens och hela Sveriges vackraste spa med unik sparitual. Du bor och konfererar på vårt prisbelönta designhotell och avnjuter god mat i någon av våra restauranger. Vår 18-håls golfbana finns på pitchavstånd från hotellet, så även en sportclub med stort utbud av gruppträningspass och gym. Personlighet och passion genomsyrar hela vår anläggning. Det kommer du snart att märka!

Hans amerikanska dröm lever och frodas – mitt på Hising Island!

“Jag ville skapa en ny sorts företagspark där människor ska trivas såväl på arbetet som på sin fritid. Parken ska vara vackert anlagd med gröna ytor och vackra byggnader, fylld med liv och rörelse! Först kom golf och träning och som kronan på verket hotellet med spa, konferens och restauranger, alltsammans här på Hisingen i Göteborg. Vad som kommer härnäst får bli en överraskning”

– Hans Andersson

Möt familjen Andersson

Vi är stolta över att vara ett familjeföretag på Sankt Jörgen Park, där Hans Anderson och hans barn Johan och Kristina har en så delaktig och avgörande roll i utvecklingen av anläggningen. Möt familjen bakom företaget och läs mer om historia, värderingar och mål för företaget.

Läs mer här

Svanenmärkt destination

Vi är en stolt Svanenmärkt destination och jobbar ständigt för att förbättra vårt engagemang, vår kunskap och våra processer inom hållbarhet. Vi strävar efter att alltid göra medvetna val i det lilla och det stora, välja hållbara processer i alla led och samarbeta med lika medvetna partners och leverantörer. Tillsammans gör vi skillnad och vi välkomnar stolt alla våra gäster till en fantastisk Svanenmärkt resort.