Mors dag erbjudande: spa + lunch/middag | Sankt Jörgen Park® En trygg resort
Logo element

Mors dag

Fira Mors dag med spa och lunch/middag

Skäm bort mamma, eller varför inte en väninna, mormor eller farmor med en lyxig och avkopplande mors dag på spa. Vi har många fina paket att välja mellan, där ni kanske vill lyxa till det över dagen, eller stanna över en natt för att få lite mer välförtjänt egentid.

Presentupplevelse – En lyxig Mors dag i Göteborg

En dag på spa i härliga Göteborg, med god mat och bubbel vid den uppvärmda poolen följt av en natt i lyxiga lakan, det ger en mors dag ni kommer att minnas länge. Vi har många lyxiga spapaket med övernattning som ger både dig och mamma total avkoppling, inspiration och ny energi.

Spapaket med övernattning

Dagspa för en härlig mors dag

Stanna över dagen och lyxa till det med dagspa hos oss. Här kan ni unna er härliga behandlingar, samtala medan ni vaggar i swaybäddar och besöka Pool Lounge med dess sköna vattenkällor. Vi har dagspapaket som gör mors dag till något alldeles extra.

Dagspapaket

Boka avkopplande spa och lunch

Även om ett besök i vårt spa är något särskilt, så ramar en god lunch efteråt in dagen på bästa sätt. Vårt paket Daybliss innehåller i och för sig inte ”bara” spa och en extraordinär lunch, nej här får ni också tillgång till vår moderna Sport Club och somriga utomhusområdet Pool Lounge. Bland annat…

 

Boka Daybliss

Se alla våra paket