Mors dag erbjudande: spa + lunch/middag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Mors dag

Fira mors dag med spa och aktiviteter i Göteborg

Ge bort en spavistelse till mamma i år – eller kanske en väninna som förtjänar en välbehövlig paus? På Sankt Jörgen Park får ni en lyxig dag med spa eller andra aktiviteter tillsammans. Vi har många fina paket att välja mellan där ni kan välja att lyxa till det över dagen eller stanna över natten. Spa, lunch, behandlingar eller en golfrunda hos oss blir uppskattade presenter till mors dag!

Boka dagspa på mors dag

Med ett dagpaket skämmer ni bort både kropp och själ: regnduschar, pooler i olika temperaturer, aromabastur och relaxytor hjälper er till fullständig avkoppling. Vi erbjuder flera olika dagspapaket där ni kan checka in tidigt på dagen eller senare på kvällen, lägga till vår unika sparitual eller boka in en god lunch i samband med besöket. Dagspa gör mors dag till något alldeles extra!

Se alla våra dagspapaket

Spa på mors dag med övernattning – en riktigt lyxig upplevelse

Mors dag på spa blir en fin upplevelse tillsammans. Här kan ni koppla av i våra pooler, bastur, tvagningsrum och relaxa i härliga miljöer. Stannar ni över natten får ni dessutom ännu mer tid tillsammans, sover gott i mjuka bomullslakan och vaknar upp till vår goda frukostbuffé.

Oavsett om du väljer att ge dig själv en hotellövernattning med spa till mors dag, eller om du bokar det till någon du tycker om, kommer vistelsen här att innehålla avkoppling, inspiration och ny energi!

Boka spapaket med övernattning

Spa och god lunch tillsammans – boka Day Bliss

Ett besök på vårt spa är något alldeles särskilt, och en god lunch efteråt ramar in dagen på bästa sätt. Vårt paket Day Bliss innehåller allt det som sätter guldkant på dagen: spa, härlig lunch på någon av våra restauranger, träning på vår moderna Sport Club om ni önskar och tid att utforska vår Pool Club. Kanske vill ni själva lägga till en särskilt lyxig behandling?

Boka Day Bliss

Ge bort eller unna dig en spabehandling

På vår resort erbjuder vi flera olika typer av behandlingar som passar perfekt att ge bort på mors dag – till dig själv eller någon du tycker om!

Se alla våra behandlingar här

Golfa tillsammans med mamma

Planera in en golfrunda till mors dag! På Sankt Jörgen Park har du första tee på pitchavstånd. Passa på att planera in en lunch före eller efter golfrundan så har ni alla förutsättningar för att dagen ska bli något alldeles särskilt.

Golf på vår resort Se våra golfpaket
Se alla våra paket