Mors dag erbjudande: spa + lunch/middag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Mors dag

Fira mors dag med spa i Göteborg

Skäm bort mamma, eller kanske en väninna, med en lyxig och avkopplande mors dag på spa här hos oss i Göteborg. Vi har många fina paket att välja mellan, där ni kan lyxa till det över dagen, eller stanna över en natt för att få lite mer välförtjänt egentid.

Spa på mors dag – en lyxig upplevelse

En dag på spa i Göteborg, med god mat och bubbel vid den uppvärmda poolen följt av en natt i lyxiga lakan, det är receptet på en mors dag som ni kommer att minnas länge. Vi har många innehållsrika spapaket med övernattning, som ger både dig och mamma total avkoppling, inspiration och ny energi.

Spapaket med övernattning

Boka lyxigt dagspa på mors dag

Stanna över dagen och lyxa till det med dagspa hos oss. Här kan ni unna er härliga behandlingar, samtala medan ni vaggar i swaybäddar och besöka Pool Lounge med dess sköna vattenkällor. Vi har dagspapaket som gör mors dag till något alldeles extra.

Dagspapaket

Spa följt av fräsch lunch

Även om ett besök i vårt spa är något särskilt, så ramar en god lunch efteråt in dagen på bästa sätt. Vårt paket Daybliss innehåller i och för sig inte ”bara” spa och en extraordinär lunch, här får ni också tillgång till vår moderna Sport Club och det somriga utomhusområdet Pool Lounge. Bland annat.

Boka Daybliss

Se alla våra paket