Möhippa med spa i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Möhippa

Möhippa på vårt spa i Göteborg!

Är det dags att planera möhippa i kompisgänget? På vårt spa i Göteborg har vi de allra bästa förutsättningarna för att skapa en oförglömlig möhippa. Det är såklart ett av de mest speciella ögonblicken för bruden, och vi är här för att se till att allt blir precis som ni önskar. Oavsett om ni vill spendera dagen inomhus med avkopplande spabehandlingar, bastubad, och sköna samtal i vårt Pool Club-område, eller om ni föredrar utomhusaktiviteter som sköna utomhuspooler, dryckesprovning eller kanske ett utmanande träningspass i våra vackra omgivningar, så kan vi skräddarsy möhippan efter era önskemål.

Kom hit och låt oss ta hand om er för en dag, det blir garanterat en succé och ett minne för livet!

En möhippa kräver roliga aktiviteter

Självklart vill vi på Sankt Jörgen Park göra möhippan till ett minne för livet genom att skapa en upplevelse som är skräddarsydd för hela sällskapet. På en möhippa är det vanligt att inkludera en aktivitet som alla i gruppen kan samlas kring. Vi erbjuder en mängd olika möjligheter för att göra just er möhippa speciell. Kanske vill ni börja med en avkopplande och uppfriskande spa-dag med behandlingar och avslappning, eller så föredrar ni att testa något mer aktivt som en gruppträningsklass eller en rolig och utmanande teambuildingaktivitet. Oavsett vad ni väljer kan vi anpassa upplevelsen efter era önskemål och säkerställa att den blivande bruden och hela sällskapet har en fantastisk tid tillsammans.

Massa ideér som blir fina minnen

Vi delar gärna med oss av förslag och idéer för att göra brudens möhippa till en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga, exempelvis:

  • Privat champagneprovning eller vinprovning: För bruden som älskar lyxiga drycker kan vi ordna provning med en sommelier eller vinexpert. Ni får smaka på fina champagner eller viner och lära er mer om deras unika karaktärer.
  • Lyxig dagspa-upplevelse: Ge bruden en dag med fokus på avslappning och välbefinnande på vårt exklusiva spa. Ni och hon kan njuta av skräddarsydda behandlingar, ångbastu och avkopplande stunder i vårt spaområde.
  • Privat Pool Club-evenemang: Hyr delar av vår Pool Club exklusivt för er grupp. Ni får tillgång till alla faciliteter, inklusive pooler, cabanas, solbäddar och Pool Club-baren.
  • Träningspass: Låt bruden prova på något hon aldrig gjort förut! Här finns möjlighet till padel, golf och hinderbana. Men också gym och gruppträningspass som yoga eller vattenträning.
  • Matlagningskurs: Låt vår kock kittla smaklökarna samtidigt som ni får lära av en mästare
  • SJP Championship: Utmana varandra på 3-kamp, många skratt och roliga minnen utlovas!
  • VIP-tillgång till vår fjärde våning: Hyr vår fjärde våning exklusivt för en intim vardagsrumskänsla. Här kan ni njuta av atmosfären, hyra privat kock, eller varför inte styla utrymmet som en exklusiv skybar? Vi har redan tagit hand om utsikten!

Få tid för samtal och avkoppling

Sankt Jörgen spa är den perfekta platsen för er möhippa. Här erbjuder vi en fridfull oas där ni kan fokusera på att skapa minnen tillsammans och samtidigt njuta av allt vårt spa har att erbjuda. Vår Pool Club är ett magiskt område med varma pooler både inomhus och utomhus, bekväma sittplatser där ni kan slappna av och prata, ett tehus där ni kan njuta av olika smaker, och vårt MuViCure-rum med naturfilmer som skapar en lugn och rofylld atmosfär. Om er bride to be känner sig lite stressad inför den stora dagen kommer möhippan hos oss att vara en skön paus och ge henne möjlighet att hämta ny energi. Sankt Jörgen Park finns här för att se till att ni har en oförglömlig och avkopplande tid tillsammans, som kommer att stärka banden mellan er och skapa fantastiska minnen inför bröllopet.

Boka dagspa

Njut mer och stanna över natten

Det går naturligtvis att kombinera upplevelsen med övernattning för att göra möhippan ännu mer minnesvärd. Efter en spännande och rolig dag med aktiviteter och överraskningar kan ni fortsätta firandet långt in på natten. Vakna sedan upp och njut av en härlig frukostbuffé tillsammans innan ni går vidare till nästa del av möhippan eller skiljs åt med nya minnen för livet i bagaget. Detta alternativ kan vara särskilt praktiskt om några av deltagarna inte är från Göteborg och behöver en bekväm plats att övernatta på. På så sätt kan ni verkligen förlänga glädjen och gemenskapen som möhippan ger er.

Boka rum

Fira möhippan på Sankt Jörgen spa i Göteborg

När ni väljer att fira brudens möhippa hos oss på Sankt Jörgen behöver ni inte oroa er för logistik eller transport – allt ni behöver finns här! Vi erbjuder en bekväm och komplett upplevelse med alla aktiviteter och bekvämligheter på ett och samma ställe.

Välj något av våra paket, eller kontakta oss om ni har specifika önskemål och vill skapa en helt unik möhippa. Vi är experter på skräddarsydda upplevelser och kan anpassa varje detalj för att göra dagen extra speciell.

Oavsett vilket alternativ ni väljer, kan ni vara säkra på att möhippan blir en minnesvärd upplevelse. Kontakta oss idag så hjälper vi er att planera och arrangera en härlig möhippa som bruden kommer att älska!

Kontakta oss så bollar vi ideér!

Tips på paket för möhippan