En säker resort | Sankt Jörgen Park
Logo element

En säker resort

Hos oss vill vi att du ska känna dig trygg med att vi gör allt vi kan från vårt håll för att bibehålla en säker anläggning. 

I dessa tider önskar vi extra omtanke för varandra. Hotellgästernas och personalens säkerhet är vår första prioritet i alla lägen. Sankt Jörgen Park har en krisledningsgrupp som arbetar med frågorna kring coronaviruset och som noga följer händelseutvecklingen. Vi följer Folkhälsomyndighetens och utrikesdepartementets rekommendationer när det gäller coronaviruset SARS-CoV-2 och sjukdomen covid-19. Sankt Jörgen Park hade redan före pandemi-utbrottet mycket höga hygienkrav men jobbar i dessa tider med en om möjligt ännu större medvetenhet kring hygien, mathantering och desinfektion genom hela vår verksamhet. 


Så här gör vi för att bibehålla säkra miljöer för alla som vistas hos oss:

-Vi vidtar extra hygienåtgärder genom löpande information till personal angående omvärldsläget samt uppmanar personal att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, använda handsprit och att hålla sig hemma om man känner sig sjuk. 

-Vi skärper regler för anställda.

Detta kan vi göra tillsammans för att undvika att bli smittad och smitta andra:

-Undvik handskakningar.

-God handhygien, tvätta med tvål och varmt vatten. 

-Använd handdesinfektion – finns tillgängligt på flera ställen på resorten.

-Hosta & nys i armvecket. 

-Undvik att röra vid ögon, näsa och mun.

-Vi undanbeder gäster som är sjuka, har vistats i Corona-drabbade områden eller varit i kontakt med någon med konstaterad smitta av Coronavirus, covid-19 de senaste 14 dagarna. 


En mindre resort med många avskilda rum

Sankt Jörgen Park är en resort med flera avskilda delar vilket minimerar ytor med stora folksamlingar och möjliggör att ni kan hålla mötet säkert och avskilt. Vi finns till hands för att besvara era önskemål och funderingar om avskilda platser eller rum på resorten. Som det ser ut idag kommer vi inte att stänga ner våra lokaler.

Hotellrum/allmänna ytor

-Regelbunden desinficering av frekvent använda ytor, ex. dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar. 

-Stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien.

Konferens

-Konferenslokalerna desinficeras frekvent använda ytor efter varje grupp, ex. stolar, bord, dörrar, knappar och kontroller. 

-Vi serverar gärna er fika i er konferenslokal hellre än ute i loungen om ni önskar. 

-Handsprit finns tillgängligt i våra konferenslokaler.

Spa, behandling och träning

-Sankt Jörgen Park är medlem i Svenska Spahotell och tillsammans arbetar vi ständigt med att säkerställa vattenkvaliteten samt följa vårt ordinarie kontrollschema för renlighet. 

-Amerikanska motsvarigheten till förvaltningen av miljö och hälsa har studerat hur coronavirus i allmänhet och Covid-19 i synnerhet beter sig i pool- och bassängmiljö. Det visar sig att coronavirus är enklare att eliminera än andra virus som vi redan idag har skydd mot via reningsverk, filter, klor och UV-ljus. 

-Minskar antalet personer på våra träningspass.

-Våra sparitualer erbjuds som vanligt. Däremot genomför vi inte basturitualen Aufguss för närvarande.

Kök/ Restaurang

-Följer samma medvetna hygienrutiner som alltid.

Avvikande bokningsregler

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Under rådande hälsosituation erbjuder Sankt Jörgen Park följande avbokningsregler för bokningar som görs under mars, april och maj: 

Privatbokningar: Ges möjlighet att avboka upp till 24 timmar innan bokad vistelse med 100% återbetalning. 
Konferens & gruppbokningar: Ges möjlighet att avboka upp till 7 dagar innan bokad vistelse med 100% återbetalning. 

Bokningsavdelningen assisterar er vid ombokning till annat datum eller ifall ni väljer att avboka er vistelse. Våra gästers säkerhet och rätt till en fin upplevelse på resorten är vår absoluta prioritet och vi gör vårt yttersta för att bemöta era frågor och planera för er vistelse. 

OTA: Har du bokat via en så kallad OTA (Online Travel Agency likt Expedia, Booking, Hotels.com osv) så ber vi att hänvisa dig direkt till dem för om- eller avbokning.


Sankt Jörgen Park håller öppet som vanligt, men med extra uppmärksamhet på utvecklingen och säkerheten för gäster och anställda.
Denna information gäller tillsvidare.
Ta hand om er. 

Vänliga hälsningar,
Sankt Jörgen Park Resort