À la carte - Restaurang i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

À la carte

Ring för att boka bord: 031-3484004

Förvänta dig mat
lagad från grunden

Vi erbjuder vällagad, genuin mat baserad på vad jord, hav och vild natur ger just nu. Vi rimmar, röker, syltar, picklar och torkar godsaker från naturens skafferi lika gärna som vi inspireras av molekylär gastronomi. Vi skördar frukter och örter från vår egen trädgård för att skapa en alldeles egen känsla över våra menyer.

Måndag-lördag: 18.00 – 22.00
Söndag: 18.00 – 21.00

– Förrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar serveras en satt 3-rätters meny.) –

Variation på betor

145kr

tillsammans med grönkålemulsion ,
inlagda plommon & potatiskrisp

Sotad lax

145kr

Sotad lax, rödkål, friterad rosenkål, granatäpple & krassemajonnäs

– Mellanrätter –

Sliders

140kr

serveras med nötkött eller halloumi med karamelliserad lök, rökt cheddar, lökringar, saltgurka och majonnäs.

Kias Räkmacka

230kr

kaprisemulsion, rågbröd, picklad rödlök & ägg

– Huvudrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar severas en satt 3-rätters meny.) –

Dagens styckningsdetalj

320kr

med björnbär, rostad jordärtskocka, jordärtskockspuré, friterad salvia & sherryvinägersky

Dagens fångst

320kr

med blomkålsstomp, stenbitsrom, surdegskrutong, picklad kålrabbi & smörsås

Panerad Portebello

320kr

tillsammans med rostade kikärtor, fermenterad svampemulsion, rosenkål & brynt smör

– Efterrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar serveras en satt 3-rätters meny.) –

Mandarinsorbet

130kr

Mandarinsorbet, chokladcremé, vaniljskum, rostad mörk choklad & maräng

Citronglass

130kr

Citronglass, praliné, pepparkaksmul & choux