À la carte - Restaurang i Göteborg | Sankt Jörgen Park® En trygg resort - Läs mer
Logo element

À la carte

Ring för att boka bord: 031-3484004

Förvänta dig mat
lagad från grunden

Vi erbjuder vällagad, genuin mat baserad på vad jord, hav och vild natur ger just nu. Vi rimmar, röker, syltar, picklar och torkar godsaker från naturens skafferi lika gärna som vi inspireras av molekylär gastronomi. Vi skördar frukter och örter från vår egen trädgård för att skapa en alldeles egen känsla över våra menyer.

Måndag-lördag: 17.00 – 20.00
Söndag: 17.00 – 20.00

– Förrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar serveras en satt 3-rätters meny.) –

Kålterrin med rårörda tranbär

145kr

kålbuljong, knaprigt isterband, sotad inlagd lök & mejramemulsion.

Sotad lax

145kr

rödkål, friterad svartkål, blodapelsin & krassemajonnäs

– Huvudrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar severas en satt 3-rätters meny.) –

Oxkind med örter

320kr

saltbakad kålrot, persiljerotspurè, friterad persilja, syrad kålrot & portvinsky.

Ångad torskrygg med rökta musslor

320kr

broccolikräm, gravad svartrot, syrad svartrot, friterad surdegsbröd, musselsås med jalapeno.

Panerad Portebello

320kr

tillsammans med rostade kikärtor, fermenterad svampemulsion, rosenkål & brynt smör

– Efterrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar serveras en satt 3-rätters meny.) –

Fransk tiramisu

130kr

Mandelkaka

130kr

brödglass, äpplekräm, mandelflarn, calvadosinlagda äpplen & saltrostad mandel.

Kvällens ost

100kr