À la carte - Restaurang i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

À la carte

Ring för att boka bord: 031-3484004

Förvänta dig mat
lagad från grunden

Vi erbjuder vällagad, genuin mat baserad på vad jord, hav och den vilda naturen ger just nu. Vi rimmar, röker, syltar, picklar och torkar från godsaker från naturens skafferi lika gärna som vi inspireras av molekylär gastronomi.

Måndag-lördag: 18.00 – 22.00
Söndag: 18.00 – 21.00

– Förrätter 185:- –

Regnbågsöring


Gravad och rökt regnbågsöring, blomkålskräm,
dillsyrad gurka, rågbröd, forellrom

Rödbeta


Bakad rödbeta, getost, ostronskivling,
valnöt, honungsvinägrett

Svamp


Svenska champinjoner, äggkräm, pepparrot,
vinägerkokt schalottenlök, brioche

Griskind

Confiterad griskind, julmustglaze, pumpapuré, syrad rödkål,
picklat senapsfrö, friterad grönkål

– Varmrätter –

Kolja

335:-

Stekt koljarygg, rotselleripuré med krabba, fermenterad rotselleri
smörbakad rotselleri, vitvinssås, grönkål

Långa

335:-


Bakad långarygg, varmrökt morot, smörad morotssås,
forellrom, morotspulver, libbsticka

Hjort

325:-

Hjortinnanlår, rostad jordärtskocka, rödvinssås med rökt märg,
fermenterat tranbär, endiv, rosmarin

Gris

325:-

Vinbakad fläsksida, fläskläggsragu, hemgjord senap, smörbakad kålrot,
äppelkräm, syrad kålrot, smörad fläskbuljong

Svamp

325:-

Svamp och potatisrullad, kejsarhatt, Karl-Johansvampskräm,
blåbär, hasselnöt, tryffelskum

*Vi serverar kokt smörslungad potatis till alla varmrätter

– Desserter 155:- –

Lingon

Lingonsorbet, lingonmaräng, mandelkaka,
friterad pekannöt, chokladkräm, blåbär

Choklad

Choklad & kolapaj, yoghurtsorbet, björnbär, pistage

Kola

Kladdig kolakaka, kolasås, romglass, inlagd apelsin, atsina

Päron

Citroninkokt päron, kaka på brynt smör, citronkräm, pepparkaksglass