Logo element

À la carte

Ring för att boka bord: 031-3484004

Förvänta dig mat
lagad från grunden

Vi erbjuder vällagad, genuin mat baserad på vad jord, hav och den vilda naturen ger just nu. Vi rimmar, röker, syltar, picklar och torkar från godsaker från naturens skafferi lika gärna som vi inspireras av molekylär gastronomi.

Måndag-lördag: 18.00 – 22.00
Söndag: 18.00 – 21.00

– Förrätter 185:- –

Lax

Sojamarinerad lax, kantarell,
boveteflarn, grillad rotselleri

Rödbeta

Bakad rödbeta, getost, ostronskivling, hasselnöt, honungsvinägrett

Karl-Johan

Karl-Johan soppa, gravad hjort, torkat äpple, lagerbladspicklad silverlök, lingon

Griskind

Confiterad griskind, pumpapuré, sotad spetskål, picklad schalottenlök och senapsfrö

– Varmrätter –

Kolja

335:-

Stekt kolja, kantarell, spritärta, citronbakad svartrot, saltrostad hasselnöt, brynt smörskum

Öring

335:-

Gravad och sotad öring, variation på jordärtskocka, fänkålsdill, vodkagravad forellrom

Rostbifflock

325:-

Grillat rostbifflock, saltbakad morot, syrad silverlök, rostad morot och silverlökspuré, rödvinssås

Vildsvin

325:-

Vildsvinskarré, rökt äppelmos, gravad rödkål, senapspicklad potatis, rökt fläskbuljong

Svamp

325:-

Svamp och potatisrullader, kejsarhatt, Karl-Johansvampskräm, blåbär, hasselnöt, tryffelskum

*Vi serverar kokt smörslungad potatis till alla varmrätter

– Desserter 155:- –

Krusbär

Krusbärssorbet, fermenterat krusbär, maräng, rostad vit choklad

Choklad

Choklad & kolapaj, yoghurtsorbet, björnbär, pistage

Höstäpple

Bakat svenskt höstäpple, vaniljglass, havresmul med kanel

Punsch

Punschglass, kaffegelé, chokladsmul, marsipan, sockerkaka