À la carte - Restaurang i Göteborg | Sankt Jörgen Park® En trygg resort - Läs mer
Logo element

À la carte

Ring för att boka bord: 031-3484004

Förvänta dig mat
lagad från grunden

Vi erbjuder vällagad, genuin mat baserad på vad jord, hav och vild natur ger just nu. Vi rimmar, röker, syltar, picklar och torkar godsaker från naturens skafferi lika gärna som vi inspireras av molekylär gastronomi. Vi skördar frukter och örter från vår egen trädgård för att skapa en alldeles egen känsla över våra menyer.

Måndag-lördag: 17.00 – 20.00
Söndag: 17.00 – 20.00

– Förrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar serveras en satt 3-rätters meny.) –

Bakad Vit Sparris

145kr

äggcremé, brynt smör, sparrisskum, forellrom & skärbönor

Nässelsoppa

145kr

chilikokt rabarber, zucchini med maltvinäger, ägg 63 grader & rågsmul.

– Huvudrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar severas en satt 3-rätters meny.) –

Ryggbiff med örter

320kr

saltbakad majrova, sotad vårlök, picklad majrova & ramslöksemulsion

Ångad torskrygg med rökta musslor

320kr

broccolicremé, syrad svartrot, friterad surdegsbröd, musselsås med jalapeño.

Sotad sparrisbroccoli

320kr

rapsskott, rostad rapsemulsion, salsa på gröna tomater och rostade solrosfrön, krokett på västerbottenost.

– Efterrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar serveras en satt 3-rätters meny.) –

Chokladcreme

130kr

citroncreme, krossad maräng med citrusgranite.

Morotskaka

130kr

Syltade morötter, kokosmaräng, färskostglass med morotspulver.

Kvällens ost

100kr