À la carte - Restaurang i Göteborg | Sankt Jörgen Park® En trygg resort - Läs mer
Logo element

À la carte

Ring för att boka bord: 031-3484004

Förvänta dig mat
lagad från grunden

Vi erbjuder vällagad, genuin mat baserad på vad jord, hav och vild natur ger just nu. Vi rimmar, röker, syltar, picklar och torkar godsaker från naturens skafferi lika gärna som vi inspireras av molekylär gastronomi. Vi skördar frukter och örter från vår egen trädgård för att skapa en alldeles egen känsla över våra menyer.

Måndag-lördag: 18.00 – 22.00
Söndag: 18.00 – 21.00

– Förrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar serveras en satt 3-rätters meny.) –

Variation på betor

145kr

tillsammans med salviaemulsion, inlagda plommon & potatiskrisp

Kräftsoppa

145kr

med bakad rotselleri, äpple och rotsellerikräm, krokett på västerbottenost och hyvlade äpplen

– –

.

– Huvudrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar severas en satt 3-rätters meny.) –

Dagens styckningsdetalj

320kr

med saltbakad röd morot, rostad morotspuré, sotad steklök, örtsmör & rödvinssky

Dagens fångst

320kr

med brandad med rökt torsk, skärbönor, kantareller, syrad vitkål, vichyssoise skum & dillolja.

Kroppkaka

320kr

tillsammans med rostad pumpa, kantareller, syrade rönnbär, svartkål, pumpa pesto & hasselnötter

– Efterrätter (serveras fredag till söndag, övriga dagar serveras en satt 3-rätters meny.) –

Ananas och citron

130kr

Ananassorbet, citronsponge, italiensk maräng & kokosflarn

Citronverbena och hjortron

130kr

Citronverbenaglass, mazarinkaka, hjortronmylta & mandelkräm