Restaurang

Inez & Ernst

Kock som lägger upp mat

Inez & Ernst

Frukost: Mån-Fre 07.00 – 09.30 Lör-Sön 07.00 – 10.00 Lunch: Mån-Fre 11.30 - 14.00 Lör-sön 12.00 - 14.30 Middag: Mån-lör: 18.00 – 22.00 Sön: 18.00 – 21.00

Knipplekullen 8

031-348 40 04info@sanktjorgenpark.se

Hög nivå på borden med rötterna i jorden

Kockarna på Inez & Ernst levererar nyskapande maträtter med stor omsorg om råvarorna. Jordnära men samtidigt innovativt. I en varm och vacker miljö serveras mat lagad med mycket kärlek och ett glödande intresse för smaker av det svenska matarvet. Menyn har rötterna i den svenska matlagningstraditionen och i köket hedrar vi gammal kunskap genom att rimma, salta, torka och pickla. Självklart strävar vi efter att använda närproducerade och ekologiska råvaror i så stor utsträckning det bara går.

À la carte

Förrätt

Nässla

Nässelsoppa, äggkräm, gravad rökt äggula, syrad kålrabbi, grönpepparolja & krispigt rågbröd
Veg
145 kr

Sparris

Bakad vit sparris, ruccolaemulsion, rabarber, kirskål, brynt smör & bovete
Veg
145 kr

Huvudrätt

Falafel

Falafel på grå ärta, kräm på Lupinböner, vårprimörer, skum på fermenterade grönsaker & ramslökspesto
Veg
335 kr

Kummel

Bakad kummelrygg, ragu på kräftbuljong tomat & chorizo, vitvinssås, sotad bellaverde
335 kr

Kalv

Helbakad kalvytterfilé, ramslöksemulsion, sibirisk rapsskott från Backa Köksträdgård, saltbakad vårlök, primörmorötter & murkelsky
335 kr

Dessert

Viol

Bakad chokladmousse, violgelé, citron sorbet, violskum & friterad quinoa
Veg
135 kr

Rabarber

Rabarberconsommé, yoghurtsorbet, fermenterade rabarber, vispad vit chokladpannacotta med tonkabönor & rabarbermaräng
Veg
135 kr
Restaurangen