Logo element

Lediga jobb

Skicka spontanansökan

Vi letar alltid efter duktiga medarbetare

Är du sugen på att jobba på en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, Sport Club och fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg? Nedan är lediga tjänster att söka just nu. Finns inte din drömtjänst ledig kan du alltid mejla oss en spontantansökan till jobb@sanktjorgenpark.se.

Hotellreceptionist 80%

Vi söker nu en ny stjärna i vår hotellreceptionist på 80%.

Arbetsuppgifter

I receptionen tar du emot våra hotell och konferensgäster samt ser till att de under sin vistelse får den bästa servicen. Receptionen är även behjälpliga vid bokning och hanterar vår telefonväxel. I bokningen är det både privata vistelser, konferenser och gruppbokningar som skapas.

Tjänsten är ett vikariat på 80% på mist 1år(dec 2020) med stor chans till en tillsvidaretjänst. Arbetstider är förlagda både tidigt (6.45-15.15) och sent (14.30-23.00) samt varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande servicetänk där du enkelt läser av människor och hanterar stress. Du är den första våra gäster möter så din smittande energi och glada ansikte utåt är av stor vikt.

Vi är en platt organisation vilket innebär att du är prestigelös och inte rädd för att ta i där det behövs samt tankesättet att alla dina kollegor är lika viktiga i teamet. Sälj är något som kommer naturligt för dig i ditt dagliga arbete och du trivs bra i ett högt tempo. Då även kassahantering ingår i receptionen ser vi gärna att du har en god ekonomisk förståelse och har ett noggrant arbetssätt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Mejla din ansökan till; jobb@sanktjorgenpark.se

Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 6/10 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Stor tyngd läggs på personlig lämplighet.

 

Kreativ service och säljmedarbetare

Vi söker nu förstärkning till vårt härliga gäng på innesälj med säljfokus på privatmarknaden. Här hjälper du våra gäster att välja rätt upplevelse hos oss och guidar på ett personligt sätt så att varje gästs upplevelse blir unik.
Arbetsområdet berör främst privatmarknaden men också event-, konferens- och gruppbokningar, och du ingår i ett team om fyra bokare. Vi jobbar mycket över gränserna och målet är att vi tillsammans skall lyfta avdelningen ytterligare med att bli varandras experter.

För att du ska trivas hos oss så är det viktigt att du älskar sälj, är flexibel (ingen dag är den andra lik hos oss), är strukturerad men att du också vågar tänka utanför boxen och ser positivt på utmaningar!
Dina arbetsverktyg är både mejl, telefon och chatt.

Krav; 2-3 års erfarenhet från sälj eller bokning samt att du hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.

Övrigt
Tjänsten är heltid 100% med varierande arbetstider (dag, kväll och helg).

Ansökan

Mejla din ansökan till jobb@sanktjorgenpark.se. Vi vill att du tar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 30/9 men vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och stor vikt läggs på personlig lämplighet

 

Servis/Servitör till unik hotellrestaurang

Vi förstärker vårt team med ännu en passionerad servis-stjärna!

Inez & Ernst är vår hotellrestaurang där vi serverar kreationer från vårt fantastiska köksteam med kärlek och yrkesstolthet på hög nivå. Vi tar hand om våra konferens, spa, sport, golf och affärsgäster på ett sätt som får dem att vilja komma tillbaka till oss, ofta.

Vi arbetar med att förfina och förädla råvaror och se till att våra gäster får en upplevelse utöver det förväntade tillsammans med rätt drycker och känsla.

Runt oss har vi härliga grönområden, egen köksträdgård och golfbana.

Resorten har stor inriktning på träning vilket du såklart har fri tillgång till. Spa, tennis, paddel och egen hinderbana finns även att uppleva.

Minst 6 års erfarenhet från a la carte samt vinkunskap är ett måste till denna plats. Tjänsten är på 80-100%

 

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m

 

Vill du jobba i ett härligt team och på en arbetsplats som alltid är under utveckling och som bara vill bli bättre, skicka dit CV till ;jobb@sanktjorgenpark.se

Senast 29 september vill vi ha din ansökan. Tjänsten kan dock hinna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då intervjuer sker löpande.

 

.

Skicka ansökan

Instruktör

Sankt Jörgen Park Sport Club

Vi söker extra gruppträningsinstruktörer vid behov. De som vi söker till vår anläggning är professionella, kunniga, skickliga, noggranna, glada, kreativa, stresståliga, stolta och positiva instruktörer.

Utbildning samt certifikat eller diplom och licens inom t ex Les Mills, yoga osv är meriterande och prioriteras.

Ansökan sker till Gruppträningskoordinator Peter Alvegard på peter.alvegard@sanktjorgenpark.se.

Skicka ansökan