Konferensrum & möteslokal i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Våra konferenslokaler

Boka konferens

Rätt rum för rätt sak

Det finns mötesrum och så finns det mötesrum. Ska man vara kreativ och känna engagemang är valet av rum för konferensen eller mötet av stor betydelse. Självklart handlar det både om att rummet ska vara ändamålsenligt och ha rätt kapacitet, men det måste också ge rätt känsla. Vi har 15 moderna lokaler, för lilla mötet på två personer upp till det stora arrangemanget för 200 personer.

Välkomna att ringa 031-348 40 50 eller maila till konferensbokning@sanktjorgenpark.se för att boka eller bolla idéer!

Moderna och välplanerade konferensrum i toppklass!

Lounge, grupprum och restaurang finns precis utanför dörren oavsett vilken av våra konferenslokaler ni väljer. Varför inte ta fikan framför brasan i loungen och middagen på Inez & Ernst, vår restaurang med utsikt över Göteborg.

Anpassade och säkra konferenslokaler

I dessa tider har vi extra fokus på att ni ska få en säker, trygg och anpassad konferens. Det innebär att:

• Använda ytor i konferenslokalerna desinficeras frekvent efter varje grupp. Stolar, bord, dörrar, knappar och kontroller, allt rengörs noggrant
• Ni får mycket utrymme
• Vi är som alltid flexibla efter era önskningar och måna om att ge er den service ni behöver för att kunna njuta av er konferens
• Fika serveras förpackat, säkert och individuellt
• Handsprit erbjuds i individuella, små förpackningar

Kontakta oss Boka konferens

Mötesplatser för fler sinnen

Varför inte boka in en ”Walk and talk” på golfbanan? Kreativiteten flödar lättare och idéer spinner snabbare när man är utomhus och rör på sig. Är inte golf er grej så föreslår vi istället en picnic i gröngräset. En garanti för ett mer avslappnat möte. Vill ni krydda utemötet med en utmaning kan kanske ett ”Yoga meeting” vara något för er. Prata med våra konferensbokare om vad ni vill uppnå som kan de hjälpa er hitta det som passar er bäst. Slå oss en signal på tel 031-348 40 50 eller skicka ett mail på konferensbokning@sanktjorgenpark.se.

Kontakta oss Boka konferens

Senaste tekniken
är en hygienfaktor

Dagsljus är viktigt för att energin inte ska försvinna efter en timme. Hos oss har alla konferenslokaler fönster med skönt ljusinsläpp, förutom vår biograf såklart. Projektor, whiteboard och trådlöst internet är självklarheter. Men om ni inte är beroende av dessa typiska konferensinslag föreslår vi att ni flyttar mötet till något av våra ännu kreativa mötesplatser såsom yogasalen, skogen eller på golfbanan.

Konferens på kullen

Högst uppe på berget bredvid hotellet har vi skapat en fantastisk utemiljö med panoramautsikt över Göteborg och gott om sittplatser.

Konferens på cykel

I vår spinningsal med gradängsittning finns både projektor och whiteboard. Perfekt för det fartfyllda mötet.

Konferens i poolen

På Poolside Lounge finns en 15 m² stor ledskärm där ni enkelt visar presentationer och filmer. Konferensdeltagarna följer med från en solsäng, solstol eller varför inte från poolen.

Paket

Skicka en bokningsförfrågan

Vänligen fyll i dina uppgifter och önskemål nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller kontakta oss direkt på telefonnummer 031-348 40 50 eller mejladress konferensbokning@sanktjorgenpark.se.

 

Sittning