Konferensmeny & affärslunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Restauranger

Boka konferens

En konferens
med mycket smak

Vällagad, genuin mat baserad på vad jord, hav och den vilda naturen ger just nu. Vi vet att maten vi serverar på Sankt Jörgen Park ger konferensupplevelsen något alldeles extra. Våra fyra olika restauranger, var och en med sin atmosfär och meny ger oss möjligheten att välkomna er till bords med precis den inramningen som passar er.

INEZ & ERNST

Kärlek till råvarorna

Jordnära men samtidigt innovativt, och med stor omsorg om råvarorna. I en varm och vacker miljö serveras mat lagad med mycket kärlek och ett glödande intresse för smaker av det svenska matarvet. Menyn har rötterna i den svenska matlagningstraditionen och i köket hedrar vi gammal kunskap genom att rimma, salta, torka och pickla. Självklart utifrån så närproducerade och ekologiska råvaror som det bara går.

Läs mer

Bula Bar

Skön bistro med älskade klassiker

I Bula Bar är fåtöljerna just lite skönare, dryckerna lite godare och brasan alltid tänd. Känslan är avslappnad och smakerna noga vägda. Bistromenyn med charkuterier och ostar, älskade klassiker som burgare och räkmacka, är för många grupper en perfekt plats för att ladda batterierna.

Läs mer

Garden Café

Fritt från både socker och klädkoder men fullt av smak och kärlek

I vår spabistro Garden Café serveras fräsch och nyttig men framförallt god mat med ett grönt helhetstänk. Under sommaren erbjuder vi vackra och smakrika sallader, bagels, smoothies och en massa annat gott.

Läs mer

Greenhouse

Husman med twist

I golfrestaurang Greenhouse serveras vår omåttligt populära lunch. Vällagad husmanskost med en twist, med stor variation på utbudet och dagligen en fantastisk salladsbuffé med dagens lunch. Vacker och ombonad design samt en härlig terrass med utsikt över golfbanan.

Läs mer

Skicka en bokningsförfrågan

Sittning