Konferensmeny & affärslunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Restauranger

Boka konferens

PLANERAR NI EN AFFÄRSLUNCH I GÖTEBORG? BOKA KONFERENSMENY HOS OSS!

På Sankt Jörgen Park kan du äta, umgås och arbeta i en harmonisk och inspirerande miljö. Maten vi serverar på våra fyra olika restauranger är vällagad, genuin och baseras på vad jord, hav och den vilda naturen ger just nu. Det ger konferensupplevelsen det lilla extra som stimulerar sinnena och lockar fram nya tankebanor. Våra restauranger är platser där kreativitet blomstrar, och vi är övertygade om att en god måltid kan vara en katalysator för affärsframgång och nya perspektiv. Så när ni väljer att äta på Sankt Jörgen Park kan ni förvänta er mer än bara en måltid – ni kan förvänta er en smakrik resa som tar er närmare era mål och inspirerar till nya prestationer. 

Vi öppnar våra dörrar för er och välkomnar er till bords på en kreativ affärslunch med den inramning som passar er.

Boka affärslunch, aktiviteter eller konferensmeny i vår oas på Hisingen, ring 031-348 40 50 eller maila till es.kr1702202006apneg1702202006rojtk1702202006nas@g1702202006ninko1702202006bsner1702202006efnok1702202006

INEZ & ERNST

KONFERENSMENY MED KÄRLEK TILL RÅVARORNA

Inez & Ernst är vår huvudrestaurang. Här kan du välja mellan en smakfull affärslunch med enbart huvudrätt eller utforska våra 2- eller 3-rättersalternativ. Vår matfilosofi är både jordnära och innovativ, med en stark förkärlek för noggrant utvalda råvaror. I denna varma och inbjudande atmosfär serveras mat som är en hyllning till det svenska kulinariska arvet. Vår meny hittar inspiration i rötterna av den svenska matlagningstraditionen, och i köket värnar vi om gammal kunskap genom att använda tekniker som rimning, saltning, torkning och pickling. Vi sätter en ära i att använda närproducerade och ekologiska råvaror som speglar säsongerna. Läs mer och inspireras av menyn här

Affärslunch i all sin enkelhet eller konferens med hela bolaget?  

Sankt Jörgen Park har plats för stora som små sällskap. Våra fyra restauranger erbjuder en variationsrik mångfald av matupplevelser. Planerar du en stor konferens är variationen perfekt för eventets olika skeenden. Samma variation gör det enkelt att planera en mindre affärslunch i den settingen som passar dig bäst: 

  • Inez & Ernst: Vår huvudrestaurang där smaker från det svenska matarvet möter innovation. Här kan du njuta av en enkel huvudrätt eller välja en 2- eller 3-rätters måltid. 
  • Garden Café: Här serveras fräscha och hälsosamma Poké Bowls. En lättare lunch innan eller under en spaupplevelse, där badrocken är helt acceptabel.
  • Greenhouse: Vår golfrestaurang med fantastisk utsikt över golfbanan. Här kan du njuta av vällagad husmanskost med en twist eller dagens lunch med en omfattande salladsbuffé.

Senare på dagen finns också Bula Bar som ett alternativ. En avslappnad lounge med öppen spis, perfekt för avkoppling mellan möten. Här hittar du charkuterier, ostar och klassiker som burgare och räkmacka. Ett utmärkt ställe att ladda batterierna.

Oavsett vilken av våra restauranger du väljer kan du vara säker på att du och dina kollegor kommer att få en kulinarisk upplevelse som stimulerar sinnena och ger energi till dagen. Vi är redo att ta hand om alla detaljer så att du kan fokusera på ditt möte eller din konferens i en lugn och vacker omgivning.

Läs mer

Bula Bar

Skön bistro med älskade klassiker

Avslappnat barhäng i Bula Bars mysiga lounge. Här finns både öppen spis och förutsättningarna för att ta ner tempot på dagens möten. Fåtöljerna är sköna och menyns smaker är noga avvägda. I Bula Bar erbjuder vi en varierad bistromeny med delikata charkuterier och ostar samt älskade klassiker som saftiga burgare och generöst toppade räkmackor. För många grupper är detta den ultimata platsen att ladda batterierna och avnjuta god mat och dryck i en avslappnad och trivsam miljö. Se bistromenyn och dröm dig bort!

Läs mer

Garden Café

CAFÉ FULLT AV SMAK, KÄRLEK OCH HÄLSOSAMMA VAL

På Garden Café serveras god mat med ett grönt helhetstänk. Fräscht och nyttigt – men framförallt gott! Prova våra uppfriskande Poké Bowls med alternativ som saftig kyckling, läckert sojamarinerad lax eller smakrik tofu. Dessa rätter är perfekta för en lättare lunch innan eller mitt i din avkopplande spaupplevelse. På Garden Café välkomnar vi till och med våra gäster att njuta av maten i bekväma badrockar – en unik och avslappnad upplevelse som gör ditt besök ännu mer minnesvärt! Läs mer om restaurangen

Läs mer

Greenhouse

HUSMAN MED TWIST 

Varför inte börja din arbetsdag med en uppfriskande golfrunda innan det är dags för affärslunch? I vår golfrestaurang Greenhouse serveras vår omåttligt populära lunch. Vällagad husmanskost med en twist, med stor variation på utbudet och dagligen en fantastisk salladsbuffé med dagens lunch. 

Vår restaurang är inte bara känt för maten, utan även för sin vackra och ombonade design. Slå dig ner på vår härliga terrass med enastående utsikt över golfbanan och njut av en affärslunch som både stillar hungern och ger dig en lugn stund i en naturskön omgivning.

Läs mer och se menyn 

Läs mer

Skicka en bokningsförfrågan

    Sittning