Konferensmeny & affärslunch i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Restauranger

Boka konferens

En konferens
med mycket smak

Vällagad, genuin mat baserad på vad jord, hav och den vilda naturen ger just nu. Vi vet att maten vi serverar på Sankt Jörgen Park ger konferensupplevelsen något alldeles extra. Låt smakerna florera under en kreativ affärslunch i någon av våra fyra olika restauranger, var och en med sin atmosfär och meny ger oss möjligheten att välkomna er till bords med precis den inramningen som passar er.

Välkomna att ringa 031-348 40 50 eller maila till es.kr1680150131apneg1680150131rojtk1680150131nas@g1680150131ninko1680150131bsner1680150131efnok1680150131 för att eller bolla idéer!

INEZ & ERNST

Konferensmeny med kärlek till råvarorna

Jordnära men samtidigt innovativt, och med stor omsorg om råvarorna. I en varm och vacker miljö serveras mat lagad med mycket kärlek och ett glödande intresse för smaker av det svenska matarvet. Menyn har rötterna i den svenska matlagningstraditionen och i köket hedrar vi gammal kunskap genom att rimma, salta, torka och pickla. Självklart utifrån så närproducerade och ekologiska råvaror som det bara går.

Trygg och säker affärslunch

I dessa tider har vi extra fokus på att ni ska få en säker, trygg och anpassad konferens eller affärslunch. Det innebär att:

• Använda ytor i konferenslokalerna desinficeras frekvent efter varje grupp. Stolar, bord, dörrar, knappar och kontroller, allt rengörs noggrant
• Ni får mycket utrymme
• Vi är som alltid flexibla efter era önskningar och måna om att ge er den service ni behöver för att kunna njuta av er konferenslunch
• Fika serveras förpackat, säkert och individuellt
• Handsprit erbjuds i individuella, små förpackningar

Läs mer

Bula Bar

Skön bistro med älskade klassiker

I Bula Bar är fåtöljerna just lite skönare, dryckerna lite godare och brasan alltid tänd. Känslan är avslappnad och smakerna noga vägda. Bistromenyn med charkuterier och ostar, älskade klassiker som burgare och räkmacka, är för många grupper en perfekt plats för att ladda batterierna.

Läs mer

Garden Café

Ett café med utbud fullt av smak, kärlek och hälsosamma val

I vår spabistro Garden Café serveras fräsch och nyttig men framförallt god mat med ett grönt helhetstänk.

Läs mer

Greenhouse

Husman med twist

I golfrestaurang Greenhouse serveras vår omåttligt populära lunch. Vällagad husmanskost med en twist, med stor variation på utbudet och dagligen en fantastisk salladsbuffé med dagens lunch. Vacker och ombonad design samt en härlig terrass med utsikt över golfbanan.

Läs mer

Skicka en bokningsförfrågan

    Sittning