"Bästa hotellet" | Omdömen från gäster | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Referenser

Boka konferens

Vad säger våra konferensgäster?

Våra gästers fina ord gör oss stolta och stärkta. Deras omdömen och upplevelser summerar den destination och den gästupplevelse vi brinner för att leverera för alla, alltid. För den lilla gruppen med ambitionen om teambuilding i vacker inramning till den stora gruppen som vill abonnera hela hotellet för ett företagsarrangemang eller bröllop. Engagerat och flexibelt, med gästupplevelsen i främsta fokus.

Bästa hotellet jag har bott på!

Det trevliga bemötandet från alla på Ert hotell är verkligen unikt. Våra samlade intryck från hotellet och vår konferensupplevelse är otroligt positiva. Personalen i receptionen var fantastiskt trevlig och hjälpsam, rummen var väldigt fina och i toppskick och konferensrummen perfekta. Inredningen i hela hotellet väldigt stilfull och restaurangen i toppklass.  Sport Club och Spa helt fantastiskt! Det är bara att gratulera till att Ni lyckats skapa den fulländade hotellupplevelsen!

-Peter Scharmer, Stockholms tingsrätt

Fenomenal service!

Stort tack till precis hela teamet på Sankt Jörgen Park! Tack för utsökt mat, vackra rum och en fenomenal service som gav oss en lyckad konferens och en mycket fin upplevelse!

Lule Dauti, Swedbank

En unik oas.

Sankt Jörgen Park är en personlig favorit och jag återkommer ofta för att hålla event här. Allt runt eventet, från planering, kommunikation och genomförande är alltid väldigt proffsigt och trevligt. Miljöerna är härliga och maten så god. Läget är unikt, så nära Göteborg men ändå känslan av att vara sin egen värld. En oas.

Senast hyrde vi in oss för en heldag för utbildning inom kvinnohälsa. Tillsammans med deltagarna; personliga tränare, yogalärare och fysioterapeuter nyttjade vi i stort sett hela anläggningen – från yoga i den vackra yogasalen och kallbad i den stora utomhuspoolen (i januari) till ett stort konferensrum med biosittning och lunch i restaurangen. Vi var alla väldigt nöjda. Vi planerar redan för fler event. Tack för fint och proffsigt bemötande!

Monika Björn, entreprenör inom träning & hälsa, yogalärare och PT

Alltid över förväntan!

Stora stjärnor till personalen på Sankt Jörgen Park som alltid levererar över förväntan längs med hela vistelsen, från service till miljö!

Tina Heiker Hult, SVENSKA Livräddningssällskapet Göteborg

Skicka en bokningsförfrågan

    Sittning