Konferenshotell i Göteborg med spa | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Konferenshotell

Boka konferens

Konferenshotell med närhet till allt

Vill ni stärka lagkänslan, inspireras till att skapa nya möjligheter eller kanske bara kunna umgås på ett tryggt och säkert sätt? På vårt konferenshotell är det möjligt. Vi har dessutom ett fantastiskt utbud av konferensaktiviteter, god mat, avkopplande miljöer och pulserande Göteborg city bara en kvart härifrån.

Konferens med hotellövernattning

Efter en dag av brainstorming, möten, information och aktiviteter, så är det skönt att få en god natts sömn. Vakna sedan upp till ett dignande frukostbord med både varmt och kallt, ta ett dopp i poolen eller kanske en promenad i vår vackra park? Ladda batterierna med en konferens med hotellövernattning och kom tillbaka till jobbet med ny, härlig energi.

Boka konferens

Konferens på storslaget, modernt hotell

Vi stoltserar med 15 olika moderna, lokaler för er konferens, där samtliga är ändamålsenliga, samtidigt som de inspirerar till kreativa möten. Oavsett vilket rum ni väljer, så finns restaurang, lounge och grupprum alldeles i närheten.

Och skulle ni för dagen inte behöva använda projektor eller whiteboard, ja då kanske ni vill hålla er konferens i yogasalen, på golfbanan, i poolen eller i parken? Möjligheterna är oändliga, fråga oss gärna så kommer vi med idéer!

Våra konferenslokaler Maila oss

Konferensaktiviteter för alla sinnen

Att vi är ett nav för hälsa och träning har nog inte gått många förbi. Hos oss kan ni till exempel boka padel, yoga och skogshinderbana, där erfarna instruktörer coachar gruppen. En utmanande golfrunda eller en avkopplande stund i vårt spa är andra populära konferensaktiviteter.

Se konferensaktiviteter

Härliga förmåner för våra konferensgäster

  • Gratis parkering precis intill hotellet inkl. laddningsstation för elbilar
  • 20% rabatt på samtliga behandlingar i vårt Spa
  • Sparitual 350kr måndag – torsdag, utvalda tider (ord.pris från 700kr)
031-348 40 50 Maila oss

Skicka en offertförfrågan

För en upplevelserik och skräddarsydd konferens, fyll i formuläret nedan så återkommer vi snart till er! Tillsammans skapar vi en konferens helt efter era behov och önskningar.

    Sittning