Konferenshotell i Göteborg med spa | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Konferenshotell

Boka konferens

Konferenshotell i Göteborg – upplevelser, möten och närhet till allt

Sankt Jörgen Parks konferenshotell är ett modernt hotell som ger er mer tid tillsammans på vår fantastiska resort. Vår anläggning och alla dess möjligheter gör konferensen till något mer än bara en konferens med övernattning. Här har ni alltid tillgång till moderna konferensrum, spa, aktiviteter som stärker lagkänslan, flera olika restauranger och inspirerande atmosfär. 

Vårt konferenshotell ligger dessutom bara 15 minuter från centrala Göteborg.

Konferens med hotellövernattning i Göteborg

Att välja till en lyxig hotellövernattning när det är dags för konferens har många fördelar – ni får mer tid för umgänge, vila och ännu fler aktiviteter och möten tillsammans. Efter en dag av information, nya intryck och utmaningar är det perfekt att få checka in i något av våra unikt inredda hotellrum där var och en kan reflektera över dagen i lugn och ro.

På morgonen väntar vår omtyckta hotellfrukost och kanske ett träningspass, ett dopp i poolen eller en promenad i vår vackra park?

Med övernattning på vårt konferenshotell i Göteborg kan ni ladda batterierna på riktigt och komma tillbaka till jobbet med ny och härlig energi!

Boka konferens

Checka in på vårt storslagna konferenshotell – övernattning och perfekta förutsättningar för era möten

På vårt konferenshotell stoltserar vi med unika hotellrum och 15 olika moderna och anpassade lokaler för konferenser. Alla våra konferenslokaler är moderna och praktiskt utformade samtidigt som de inspirerar till kreativa möten. Oavsett vilket konferensrum ni väljer så finns alltid restaurang, lounge och grupprum alldeles i närheten.

Håll mötet i en annorlunda miljö

Ingenting säger att ni behöver hålla era möten i klassiska konferensrum. På vår resort är styrkan för konferensen just det – alla valmöjligheter. Testa att hålla mötet i yogasalen, på golfbanan, i poolen, utomhus eller varför inte i vår nya biosalong? Vill ni lyxa till det ordentligt kan ni även hyra hela eller delar av vårt penthouse.

Vi gör vårt bästa för att konferensen ska bli precis som ni vill ha den! Fråga gärna oss om vilka möjligheter som finns, eller dela med dig av dina egna idéer så skräddarsyr vi ett upplägg som passar er.

Våra konferenslokaler Maila oss

Konferensaktiviteter för alla sinnen

Vår resort är ett nav för hälsa, träning och avslappning. Det är också det som gör oss till den perfekta platsen för konferens – här ryms både effektiva möten och återhämtning. Vi vill att ni ska kunna kombinera era möten med aktiviteter som padel på våra utomhusbanor, yoga och träning där erfarna instruktörer coachar gruppen. En utmanande golfrunda eller en avkopplande stund i vårt spa är andra populära konferensaktiviteter som våra gäster uppskattar och återkommer till.

Läs mer om konferensaktiviteter

Förmåner för våra konferensgäster

  • Gratis parkering precis intill hotellet. Vi har även laddningsstationer för elbilar.
  • 20 % rabatt på samtliga behandlingar i vårt spa.
  • Sparitual för 350 kronor måndag–torsdag på utvalda tider (ordinarie pris från 600 kronor).
Ring oss på 031-348 40 50 Maila oss

Skicka en offertförfrågan

För en upplevelserik och skräddarsydd konferens, fyll i formuläret nedan så återkommer vi snart till er! Tillsammans skapar vi en konferens helt efter era behov och önskningar.

    Sittning