Aktiv konferens med träning i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Sportaktiviteter

Boka konferens

Aktiv konferens med alla möjligheter

Vår Sport Club är en holistisk genomtänkt plats oavsett vem du är eller hur du vill träna. Vi har ett fantastiskt utbud av träningspass och former som spänner över områden som Cardio – Strength – Yoga/Mobility. Boka upp en egen träningslokal och coach eller ta del i något av våra gruppträningspass. Här finns alla möjligheter för en aktiv konferens.

Varmt välkomna att ringa 031-348 50 50 för att boka sportaktiviteter!

Aktiv konferens som boostar gemenskap och stärker teamet

Det finns så många fördelar med träning! Att dessutom göra det i grupp och hitta synergier som bättre gemenskap och teamkänsla tycker vi är guld. Vi erbjuder allt från kontemplativa yogapass, svängig zumba till tuff spinning eller ett jäkla anamma i vår hinderbana i skogen. Oavsett vilken aktivitet ni väljer skräddarsyr vi utmaningen efter er grupp och syftet. Vi har paket och aktiviteter som garanterat kommer att höja upplevelsen för hela gruppen!

Fräsch och nyttig mat på er konferens

På Sankt Jörgen Park kan ni njuta av inte mindre än fyra olika restauranger och barer, alla med sina specifika inriktningar. För det aktiva sällskapet kan ett besök på Garden Café vara ett smakfullt alternativ på lunchen. Här serveras ni en säsongsanpassad vegetarisk varmrätt och en fräsch rawfoodinspirerad salladsbuffé, av så närproducerade råvaror som möjligt. På Garden Café kommer du precis som du är, även i badrock eller sportkläder.

 

Garden Café

Varva en aktiv konferens med avkoppling på spa

Självklart behöver ni inte göra avkall på välbehövlig avkoppling under er konferens även om temat är aktivitet. Många grupper väljer till exempel till spa på sina aktiva konferens, vilket innebär att ni får både påkoppling och avkoppling, en perfekt kombination av upplevelser för både kropp och själ! Vårt spa är ett himmelrike för att varva ner och komma till ro. Här upplever ni både varma och svala källor, pooler, tehus, sköna vilobäddar, heta bastur och tvagningsrum. Boka gärna vår populära sparitual, så får ni en optimal spaupplevelse!

 

Sparitual Spa

Se fler aktiviteter

Skicka en bokningsförfrågan

Vänligen fyll i dina uppgifter och önskemål nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller kontakta oss direkt på telefonnummer 031-348 40 50 eller mejladress es.kr1701319817apneg1701319817rojtk1701319817nas@g1701319817ninko1701319817bsner1701319817efnok1701319817.

 

    Sittning