Konferens med golf som aktivitet | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Golfaktiviteter

Boka konferens

Erfarna och uppskattade arrangörer av företagstävlingar

Vi är lika glada för att ordna stora som små events inom golfen. Utmana kollegorna, leverantörer eller partners – eller varför inte alla samtidigt? Kanske vill ni utmana era kollegor med en egen golftävling eller bjuda in till ett större event för partners och sponsorer. Eller så vill ni introducera en grupp till golfens fantastiska värld med ett arrangerat träningsläger. Våra golfproffs älskar allt med sin sport, stort som smått. Låt oss ta del av dina idéer och vara med och förverkliga dem.

Sankt Jörgen Park Golf

Under en säsong kan vi vara värd för upp till 40-50 arrangemang av olika storlek. Önskemålen från våra kunder varierar stort vilket gör att vi hittar unika kombinationer med resten av resorten – allt för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse. Här kommer resortens samlade erfarenhet och kompetens till pass och gör oss till en flexibel och kreativ partner.

Varmt välkommen att ringa 031-348 40 50 för att boka eller få veta mer! Läs gärna mer på Sankt Jörgen Park Golfs hemsida.

031-348 40 50 Sankt Jörgen Park Golf

Se fler aktiviteter

Skicka en bokningsförfrågan

Vänligen fyll i dina uppgifter och önskemål nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller kontakta oss direkt på telefonnummer 031-348 40 50 eller mejladress konferensbokning@sanktjorgenpark.se.

 

Sittning