Företags kick-off m aktiviteter i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Företagskick-off

Boka kick-off

Företagskick-off på Sankt Jörgen Park i Göteborg

Dags att sparka igång säsongen, stå starka tillsammans och inspirera kollegorna med en kick-off? Då föreslår vi att ni håller den här hos oss på vår fantastiska resort! 

På Sankt Jörgen Park erbjuder vi ett fantastiskt utbud av moderna konferenslokaler, god mat och aktiviteter. Vad sägs om spa, gemensam träning, golf, vinprovning eller avslappnat häng på vår Pool Club? Här finns utrymme för både avkoppling och ny energi inför jobbstarten.

Varmt välkomna att ringa 031-348 50 50 för att boka in årets företagskick-off eller prata idéer med våra konferensbokare!

Fantastisk kick-off med aktiviteter efter era önskemål

Fyll kick-offen med roliga aktiviteter som passar just ert team! Vi skräddarsyr dagen helt utifrån era önskemål och behov. Förutom konferenslokaler och mötesrum erbjuder vi roliga och lagstärkande aktiviteter: 

 • Träna tillsammans på vår Sport Club 
  Här kan ni gymma eller köra gruppass med våra utbildade instruktörer – testa på cirkelträning, yoga, dans eller spinning.
 • Spela padel på våra utomhusbanor
  Padel brukar vara en mycket uppskattad aktivitet till företagskick-offen.
 • Utmana varandra – SJP Championship, Mästarna i Parken eller skogshinderbanan?
  SJP Championship är vår egen 3-kamp som garanterat sätter energin i rörelse. Ni kan också testa på Mästarna i Parken eller utmana varandra på vår skogshinderbana. Golfa
  En golfrunda tillsammans är en utmanande och rolig aktivitet som passar både större och mindre sällskap. 
 • Vinprovning
  Testa goda viner tillsammans på vår restaurang Inez & Ernst.   
 • Spa
  Få saker laddar batterierna så mycket som att få slappna av på spa. Kombinera kick-offen med regnduschar, bastur och varma och kalla källor. 
 • Boka Pool Club
  På Pool Club spelar vi härlig musik, serverar drinkar och tilltugg och ger er möjlighet att verkligen ha en riktigt rolig kick-off för företaget. Häng vid poolen och stärk sammanhållningen så mycket det bara går i en skön atmosfär!

Kontakta vår bokning så hjälper vi er att få till precis den kick-offen ni vill ha! En företagskick-off på Sankt Jörgen Park blir ett event ni kommer minnas och stärkas av länge. 

Kontakta oss här

Kick-off med förstklassig mat och dryck

God och energigivande mat och dryck tycker vi ska vara ett självklart inslag under kick-offen! På Sankt Jörgen Park hittar du fyra olika restauranger: Garden Café där vi serverar god och hälsosam mat, Greenhouse som riktar in sig på modern husmanskost med en twist, Bula Bar där du kan beställa snygga barrätter och Inez & Ernst där innovativa och närproducerade rätter står på menyn.

Läs mer om våra fyra restauranger

Vill ni förlänga kickoffen med en hotellövernattning i Göteborg?

En kickoff med övernattning ger mer tid till både teambuilding och avkoppling. På vårt hotell är alla rum inredda i unik design och ni vaknar dessutom upp till vår omtyckta frukostbuffé. Kombinera kick-offen med en god natts sömn på vårt hotell!

Maila oss

Se fler aktiviteter

Skicka en bokningsförfrågan

Vänligen fyll i dina uppgifter och önskemål nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller kontakta oss direkt på telefonnummer 031-348 40 50 eller mejladress es.kr1702202639apneg1702202639rojtk1702202639nas@g1702202639ninko1702202639bsner1702202639efnok1702202639.

 

  Sittning