Inspirerande föreläsare till er konferens | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Föreläsningar

Boka konferens

Förhöj ditt möte med en intressant och inspirerande föreläsning!

Vad inspirerar er?

Vi på Sankt Jörgen Park vet hur viktigt det är med välplanerade möten och konferenser, både för produktiviteten men också för att skapa en bra gruppdynamik. Att som mötesdeltagare få möjlighet att växla mellan fullt fokus och produktivitet i kontrast till inspirerande åhörarskap, får både den enskilde och gruppen att utvecklas och gör att ni får ut så mycket som möjligt av dagen. Ett mycket uppskattat sätt att uppnå detta, är att boka en föreläsare till ert möte eller konferens!

Föreläsare för inspiration, branschkunskap eller träning?

Vi tror att ni vet bäst själva vad som inspirerar er och vad som känns mest intressant för er grupp just nu. Kanske känns det mest angeläget att lyssna på en bra föreläsare med spetskompetens för just er bransch? Eller varför inte boka en inspirerande föreläsare som tar sig an de lite större ämnena: ledarskap, personlig utveckling och hur vi kan tänka kring dessa ämnen i vår vardag?

Oavsett vilka intressen ni har som grupp, har vi på Sankt Jörgen Park i Göteborg ett stort kontaktnät och lång erfarenhet av att arrangera skräddarsydda föreläsningar.

VEM VILL NI SKALL FÖRELÄSA FÖR ER GRUPP?

Vi har haft en lång rad stora föreläsare hos oss genom åren. Allt från Christer Olsson, Göran Adlén till Tina Turner, som alla bjudit på både inspirerande och intressanta föreläsningar. Vill ni ha en mindre föreläsning om hälsa, kost och träning erbjuder även våra personliga tränare detta.

Varmt välkommen att ringa 031-348 40 50 för att boka eller få mer information!

031-348 40 50 Kontakta oss

Se fler aktiviteter

Skicka en bokningsförfrågan

Vänligen fyll i dina uppgifter och önskemål nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller kontakta oss direkt på telefonnummer 031-348 40 50 eller mejladress konferensbokning@sanktjorgenpark.se.

 

Sittning