Inspirerande föreläsare till er konferens | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Föreläsningar

Boka konferens

Förhöj ditt möte med en intressant och inspirerande föreläsning!

Vad inspirerar er?

Vi på Sankt Jörgen Park vet hur viktigt det är med välplanerade möten och konferenser, både för produktiviteten men också för att skapa en bra gruppdynamik. Att som mötesdeltagare få möjlighet att växla mellan fullt fokus och produktivitet i kontrast till inspirerande åhörarskap, får både den enskilde och gruppen att utvecklas och gör att ni får ut så mycket som möjligt av dagen. Ett mycket uppskattat sätt att uppnå detta, är att boka en föreläsare till ert möte eller konferens!

Föreläsare för inspiration, branschkunskap eller träning?

Vi tror att ni vet bäst själva vad som inspirerar er och vad som känns mest intressant för er grupp just nu. Kanske känns det mest angeläget att lyssna på en bra föreläsare med spetskompetens för just er bransch? Eller varför inte boka en inspirerande föreläsare som tar sig an de lite större ämnena: ledarskap, personlig utveckling och hur vi kan tänka kring dessa ämnen i vår vardag?

Oavsett vilka intressen ni har som grupp, har vi på Sankt Jörgen Park i Göteborg ett stort kontaktnät och lång erfarenhet av att arrangera skräddarsydda föreläsningar.

Föreläsningar på ett tryggt & säkert sätt

I dessa tider har vi extra fokus på att ni ska få en säker, trygg och anpassad upplevelse. Det innebär att:

• Använda ytor i våra lokaler desinficeras frekvent. Stolar, bord, dörrar, knappar och kontroller, allt rengörs noggrant
• Ni får mycket utrymme
• Vi är som alltid flexibla efter era önskningar och måna om att ge er den service ni behöver för att kunna njuta av er föreläsning
• Eventuellt fika serveras förpackat, säkert och individuellt
• Handsprit erbjuds i individuella, små förpackningar

DEN PERFEKTA FÖRELÄSAREN FÖR ER GRUPP!

Genom åren har vi gästats av många fantastiska föreläsare, inom allt från internationell trendspaning och affärsutveckling, till medveten hälsa och träning och mycket mer. Vår utvalda partner inom föreläsningar, SAJ, erbjuder en hög kvalitet och en intressant bredd av föreläsare bl.a Hanna Marklund, Sven Fornling, Sanna Kallur, Olof Röhlander, Sofia Åhman, Johan Olsson. Fler förslag hittar ni på www.saj.se.

En inspirerande föreläsning sätter alltid guldkant på er konferens och vi vägleder er gärna i ert val.

Varmt välkommen att ringa 031-348 40 50 för att boka eller få mer information!

031-348 40 50 Kontakta oss

SAJ-logo

Föreläsare från SAJ

Jenny och Sanna Kallur

Sanna & Jenny Kallur

f.d elitidrottare i friidrott

Hanna Marklund föreläsare

Hanna Marklund

f.d elitfotbollsspelare

Johan Olsson föreläsare

Johan Olsson

f.d elitidrottare i längdskidor

Sofia Åhman föreläsare

Sofia Åhman

SVT-profil från Go´kväll

Se fler aktiviteter

Skicka en bokningsförfrågan

Vänligen fyll i dina uppgifter och önskemål nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller kontakta oss direkt på telefonnummer 031-348 40 50 eller mejladress es.kr1702207540apneg1702207540rojtk1702207540nas@g1702207540ninko1702207540bsner1702207540efnok1702207540.

 

    Sittning