Konferensaktiviteter för teambuilding | Sankt Jörgen Park® Sommarens paket - Klicka här
Logo element

Konferensaktiviteter

Boka konferens

Konferensaktiviteter på Sankt Jörgen Park

Grunden i våra konferensaktiviteter är att skapa en starkare sammanhållning för konferensdeltagarna. Vi har valt ut aktiviteter som vi tror leder till en ökad motivation och inspiration, påkoppling och avkoppling, men framför allt en inspirerande teamkänsla för dig och dina medarbetare.

För att boka ringer ni oss på 031-348 40 50 eller mailar till .

Välj konferensaktivitet utifrån teamet

Att anordna konferensaktiviteter är något vi är riktigt bra på och vi vet hur viktiga de är för gemenskapen. Däremot har alla team olika önskemål och intressen och därför har vi ett brett utbud av konferensaktiviteter. Här finns något för alla! Fundera över vilken aktivitet som kan passa er bäst som team. Är det en avkopplande, fantastisk middag, en rogivande spaupplevelse eller lite fart och fläkt över hinderbanan? Kanske vinprovning är den rätta avslutningen på konferensen eller laga en middag tillsammans med våra briljanta kockar som coachar er?

Oavsett vilken konferensaktivitet ni väljer, kan vi utlova att den ger er ny energi som team och att dagen blir något ni minns en lång tid framöver. Att få en konferens utöver det vanliga är enkelt; bestäm bara vilken aktivitet ni vill ska sätta guldkant på just er konferens, resten av planeringen kan ni överlåta i våra erfarna händer.

031-348 40 50 ." class="btn btn-primary-w">Maila oss

Trygga och säkra konferensaktiviteter

Självklart arbetar vi för att ni ska få en säker, trygg och anpassad konferens. Det innebär att:

  • Använda ytor i konferenslokalerna desinficeras frekvent efter varje grupp. Stolar, bord, dörrar, knappar och kontroller, allt rengörs noggrant
  • Ni får mycket utrymme
  • Vi är som alltid flexibla efter era önskningar och måna om att ge er den service ni behöver för att kunna njuta av er konferens
  • Fika serveras förpackat, säkert och individuellt
  • Handsprit erbjuds i individuella, små förpackningar

Rabatt på behandlingar
när du bokar

Du vet väl att ni som bokar konferens hos oss alltid får 20 % på behandlingar och vår ljuvliga spa-ritual för bara 350 kronor…?

För att boka ringer ni oss på 031-348 40 50 eller mailar till .

Tänk helhet

Hur inspirerande och peppande er konferens än är, kan man alltid förstärka upplevelsen. Vilken känsla vill ni att teamet ska bära med sig hem? Genom att addera förstklassiga matupplevelser, golfrundor, hinderbana, vin- eller chokladprovning blir dagen något man minns en lång tid framöver, något som faktiskt färgar hela konferensen.

031-348 40 50 Maila oss

Exempel på aktiviteter

Skicka en bokningsförfrågan

Vänligen fyll i dina uppgifter och önskemål nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller kontakta oss direkt på telefonnummer 031-348 40 50 eller mejladress .

 

    Sittning