Logo element

Event

Boka event

Kreativ och erfaren partner för minnesvärda event

Stolta och trygga i vår kunskap inom allt från spa, träning, golf och gastronomi och logi älskar vi att skapa oförglömliga event för just er.

Allt från underhållning till bordsdekorationer

Vår gedigna erfarenhet i att ordna uppskattade event gör oss till en trygg partner före, under och efter eventet. Vi är flexibla för inramningen och temat, dvs vi ser till att hitta rätt lokal för er oavsett om det innebär att abonnera hela hotellet, vår matsal eller vår intima vinkällare för det lilla sällskapet. Vi hjälper er gärna med era idéer kring underhållning, meny, estetiken kring bordsdekorationer, fyrverkerier m.m. Ni har givetvis en kontaktperson här på plats dedikerad erat event.

Låt oss finnas där för er och erat framtida fantastiska event!

031-348 40 50 Maila oss

Hyr hela hotellet

Det finns möjlighet att hyra hela hotellet med 82 rum, om totalt 174 bäddar. Då disponerar ni samtliga rum samt Bula Bar och restaurang Inez & Ernst för ert evenemang. Perfekt för jämna födelsedagar, bröllop, företagsarrangemang eller kanske en minimässa eller produktlansering. Med van hand skapar vi de perfekta förutsättningarna för ert event och kan vara behjälpliga med allt från mat till planering och bokning av leverantörer inom ex. underhållning, dekor eller teknik. Spa, Sport Club, golfbana, Poolside och fotbollsplaner är andra delar av resorten som också kan adderas i ert event.

Varmt välkommen att ringa 031-348 40 50 för att boka eller prata om era idéer!

031-348 40 50

Träningsläger

Göteborg är en riktigt idrottsstad vilket vi älskar! Vi har flera fantastiska löparslingor i skogen med olika svårighetsgrad, ett stort gym med utsikt mot naturen, rymlig yogasal, ljus och rymlig sal för gruppträningspass – allt i resortens byggnad samt fotbollsplaner ett stenkast från hotellet. Manchester United, herr handbollslandslaget, damlandslaget i fotboll samt Rio Ave är några lag som bott hos oss, flera återkommande. Med vår mångåriga erfarenhet av att arrangera idrottskonferenser samt genuina träningspassion och expertis inom holistiskt välmående kommer ni få ett oförglömligt träningsläger här. Ladda upp eller ner i våra varma och kalla delar i vårt spa för att maxa upplevelsen.

Varmt välkommen att ringa 031-348 40 50 för att boka eller veta mer!

031-348 40 50

Skicka förfrågan

Vänligen fyll i dina uppgifter och önskemål nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Eller kontakta oss direkt på telefonnummer 031-348 40 50 eller mejladress konferensbokning@sanktjorgenpark.se.

 

Sittning