Magisk jul & nyår med spa & hotell | Sankt Jörgen Park® Sommarens paket - Klicka här
Logo element

Jul & Nyår

Avkopplande upplevelser under hela jul och nyår

Visst lockar mys framför brasan, varma pooler och renande sparitualer? Likaså goda smaker och en drömmig hotellnatt nu när vintermörkret smyger sig på. Tusen är skälen till att du är värd just en sådan getaway, in i vår värmande lyx.

Upplevelser är alltid bästa julklappen!

Årets julklapp är definitivt att unna någon en upplevelse att längta till, något hoppfullt, drömmigt, alldeles underbart att se fram emot! En exklusiv dag helt själv eller tid tillsammans? Vi har paketerat helt ljuvliga julklappar som vi skickar direkt hem till dig eller den du vill ge gåvan till.

Drive-in!

Missa inte att vi gör det lätt för dig att passera och köpa julklappar från din bil 7-22 dec. En julig pop-up butik finns utanför hotellentrén och vi hjälper dig att på ett tryggt och smidigt sätt köpa fina klappar till dina nära & kära.

Köp hårda klappar Köp upplevelser och presentkort

Upplev mer – nära och tryggt

Utan att resa långt, kom in i vår sköna värld. Kliv ner i varma källan under vinterhimlen, läppja på ett kallt glas bubbel i en gungande spabädd, ta dig tid för träning med intensitet eller mjuk stretch. Gå uppfriskande promenader i den vackra naturen runt knuten. Ät en kulinarisk middag, smaka ett nytt vin eller två och fyll på med energi i våra vackra miljöer.

En magisk vinterupplevelse väntar!

Boka sköna vinterpaket

Jul med spa = sinnesro och energi

Juletid på Sankt Jörgen Park och kontrasten med det kalla utomhus och det varma levande inomhus ger sinnesro och energi. Här finns julpaketen alla blir glada över att hitta under granen! Ge till exempel bort ett julpaket med spa till någon kär – eller varför inte till dig själv? Här finns också julpaket med familjetid, getaway med övernattning och behagliga behandlingar.

Under jullovet bjuder vi in barnen att uppleva våra poolområden*, så att ni som familj kan få en skön stund av återhämtning och mysiga upplevelser tillsammans.

*Jullov med familjen. Mellan 28 – 30 december samt 1 – 10 januari välkomnar vi barn från 7 år till Poollounge. På incheckningsdagen kl. 15 – 17 och utcheckningsdagen kl. 10 – 11. I utomhuspoolerna är barn välkomna enligt ordinarie öppettider. I ritualspa gäller ordinarie åldersgräns, 13 år i målsmans sällskap.

Family Boost Christmas Edition

Paket för familjen under jullovet

Mörker och kyla fordrar extra mys, varma pooler och gott i gommen. Visst är hela familjen värd att komma in i värmen i vår oas och få ladda om efter en oviss och energikrävande höst? Kanske har ni ställt om planer med släkt och vänner eller ställt in efterlängtade resor. Precis därför ska ni komma till oss.

Läs mer om våra bästa paket för familjen under jullovet.

Family Boost Christmas Edition

Ett magiskt nyår med spa och hotell?

Nyårsafton är en viktig kväll för många. Ska du lova dig själv något? Eller förnya era löften till varandra? Kom hit och unna er en magisk kväll. Kanske ett nyår med spa följt av en smakrik middag och härlig sömn på vårt hotell sätter tonen? Här finns fantastiska förutsättningar för att fira in 2021 på bästa sätt!

Boka ditt Nyårspaket innan den 13 december och du får stanna kvar och njuta ytterligare en natt hos oss mellan den 1-2 januari utan kostnad (gäller logi, frukost och entré till sportclub och Pool lounge andra natten).

Vill du starta tidigt och komma i nyårsstämning hos oss bara över dagen, så har vi ett alldeles perfekt nyårspaket för dig.

Dagspa nyår Nyårspaket med logi

Nyårssupé takeaway

Väljer ni att fira in det nya året hemmavid vill vi göra det så gott och njutbart som möjligt för er. I år gör vi det möjligt för våra gäster att köpa med sig en fantastisk 3-rätters supé att njuta av hemma. Med menyn följer tydliga instruktioner, temperaturer mm.

Förrätt: Hummersoppa med hummerkött, lökaska,  sotad inlagd steklök, brynt smöremulsion, rimmad gurka, rosmarin& citronvinegrette

Varmrätt: Vitvinsbakad helleflundra med syrad hyvlad fänkål, friterad kapris, ostronskivling, vitvinsås med gräslök och forellrom, dillolja, dill, salicorn& ängsyra garnityr. Eller: Stekt ryggbiff med saltbakad scharlottenlök, svartsotad blomkål, rostad vitlöksemulsion, rödvinssås med märg, potatiskaka med gruyere.

Dessert: Chokladpastej med hjortronmylta, vispad hjortronpannacotta, rostad mörk choklad, champagneskum

Pris: 450kr pp (Bokas senast 29/12)

Vår sommeliers bästa vintips medföljer. 

Maila oss

En trygg resort för alla

Att vistas på Sankt Jörgen Park ska vara tryggt och säkert för alla, såväl personal som gäster. Därför tar vi Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer från den 29 oktober på största allvar. Vi vet att ett besök hos oss betyder mycket, inte minst i dessa tider då de flesta av oss behöver hitta lugnet och välbefinnandet i vardagen. Så visst ska du kunna fortsätta besöka oss, bara på ett lite annorlunda sätt.

Det här gör vi på Sankt Jörgen Park för att du ska känna dig trygg.

Läs mer

Våra favoriter i vinter

Se alla våra paket