Jul & nyår 2023 ᐅ Spa & hotell i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Jul & Nyår

Upplev en magisk jul och nyår på spa 2023

Tillbringa helg- och mellandagarna på spa bland sprakande brasor, varma pooler och bastubad. Ge dig själv tid för renande sparitualer, god mat och dryck eller unna dig en hotellnatt när vintern är som allra mörkast.

Bland våra härliga vinterpaket hittar du både avkoppling och nyårsfirande – välj det som passar dig bäst och upplev en magisk jul och nyår hos oss på Sankt Jörgen Park!

Fira nyår på spa 2023 – övernatta i något av våra unika hotellrum eller stanna över dagen

Fira in det nya året på allra bäst sätt och boka något av våra fantastiska nyårspaket. Med vårt paket New Year’s Magic får du hela firandet här på vår resort med bubbel, nyårsmiddag och övernattning. Paketet Day Bliss ger dig tillgång till vårt spa under dagtid på nyårsafton och avslutas med en härlig lunch.

Magiskt nyårsfirande med spa, nyårsmiddag och hotellnatt

På Sankt Jörgen Park ordnar vi en magisk kväll för att fira in det nya året. Paketet New Year’s Magic innehåller bubbel, spa, 5-rätters nyårssupé och en riktigt god natts sömn på vårt hotell. I något av våra unikt designade rum sover du gott i egyptiska lakan och vaknar upp till det nya året och vår gedigna frukostbuffé.

Fira med kompisarna, partnern eller familjen – välkommen att skåla in det nya året på vår resort!

Dagspa och lunch – kom i rätt stämning inför kvällen

Vårt paket New Years Bliss ger dig den perfekta starten på årets avslut. Tillbringa förmiddagen i regnduscharna och bastubaden på vårt spa och koppla av i vår Pool Lounge. När ni har njutit färdigt av tiden på spa serveras ni en fräsch och god nyårslunch på vårt Garden Café.

Nyårpaket med hotellnatt och supé Nyårspaket med dagspa och lunch

Full avkoppling på mellandagsspa

Vila ut ordentligt under mellandagarna på vårt prisbelönta spa. Här får du tid att släppa julstressen och ladda upp inför det nya året. Kom själv till oss och njut av egentiden på mellandagsspa, eller passa på att umgås i lugn och ro med vänner och familj.

Boka in en spavistelse i mellandagarna 2023 och upplev bastubad, regnduschar och kontrasterna mellan varma och kalla källor. Passa på att prova vår sparitual kom ner i varv ordentligt med väl utvalda spaprodukter.

Boka mellandagsspa med sparitual

Ge bort ett presentkort i julklapp 2023

Ge någon du tycker om en riktigt bra upplevelse i julklapp. Vårt presentkort med valfritt belopp gäller på hela vår resort – låt mottagaren själv välja om det ska spenderas på spa, träning, en hotellnatt eller en lyxig behandling.

Ett presentkort ger valfrihet, energi och avkoppling. Presentkortet kan du dessutom få hemskickat direkt till dig eller till mottagaren.

 

Läs mer om och köp presentkort här

Stressa ner innan juldagarna med bastu och varma källor

Checka ut från de allra stressigaste dagarna innan julafton det här året. Byt julruschen mot ordentlig avkoppling så att du kan vila ut och samla energi till julfirandet. Besök vår oas och återhämta dig med egentid eller slappna av i goda vänners sällskap.

Vi håller vårt spa öppet ända till klockan 16.00 den 23 december. Ge dig själv en välbehövlig paus och slappna av i varma källor, testa vår sparitual eller boka in en behandling.

Boka en behandling här Upptäck våra spapaket

Våra favoriter i vinter

Se alla våra paket