Hotell i Göteborg - exklusivt designhotell | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Hotell

Boka hotellrum

En kontrast till vardagen

Vi brinner för konst och design på Sankt Jörgen Park. Hela hotellet är färgstarkt och fyllt med konst, spännade arkitektur och god design. Här kan du uppleva sköna kontraster mellan livlig puls och tyst stillhet. Tempo och lugn. Utmaning och avkoppling. Vi vill att ett besök hos oss ger dig upplevelser för alla dina sinnen.

Sov gott i våra omsorgsfullt designade rum

Vill du bo med magisk utsikt över Göteborgs skyline är frågan bara om du vill se den från terrassen eller från badkaret? Vi har rum i fyra väderstreck, var och ett med en unik känsla och vy. Så vill du inte se stadens puls kan du välja ett rum med en vy över golfens övningsbana och gröna kullar, ett med utsikt över skog och berg eller ett med lugn vy över parkens träningsfaciliteter och köksträdgården.

Alla rum är unika. Det är ingen överdrift att vi har rum för alla smaker. Elegant och stramt eller exotiskt djungelmönstrat? Nordisk vinterkänsla eller fransk dekadens? Här kan du bo många gånger och ändå få nya upplevelser varje gång. Känslan av att du kliver in i ett omsorgsfullt inrett rum där design och komfort har högsta prioritet får du oavsett vilket rum du väljer.

Med ditt hotellrum får du entré till Pool Club med stor upplevelsepool, relaxytor, tehus och MuViCure inomhus samt varm källa utomhus. Under sommaren har vi även vår stora pool redo.

Se våra hotellrum
Boka hotellrum

Populära hotellpaket