Höstlovsspa ᐅ Spa med barn höstlov 2023 | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Höstlov

Boka spa med barn under höstlovet?

 

Höstlovsmys och en härlig tvårätters middag

Stoppa ekorrhjulet och ta med familjen till Sankt Jörgen park under vecka 44. Häng med kidsen på Pool Club, passa på att prata om livet i Sway-gungorna, ta en tyst paus inne i MuViCure. Njut av en två rätters på Inez & Ernst (givetvis finns det en barnanpassad meny). Spela spel och umgås i Bula bar. Kryp ner i fluffiga lakan och vakna till en generös framdukad frukost – checka ut med ny energi!

Just nu 20% rabatt på vårt paket Family Boost. Gäller från 7 år och går givetvis att boka även för singlar och för er med utflugna barn.

Boka Family Boost

Spabehandling för extra lyxig upplevelse

Boka en spabehandling med en familjemedlem, kanske en ansiktsbehandling eller ryggmassage ger er rätt tillfälle för fina samtal och minnen. Vi har ett brett utbud av klassiska behandlingar, som omfamnar både kropp och själ.
Vår meny av spabehandlingar & priser | Sankt Jörgen Park® (sanktjorgenpark.se)

För familjemedlemmar över 13 år kan vi även rekommendera vår sparitual.
Sparitual – boka våra berömda sparitualer | Sankt Jörgen Park® (sanktjorgenpark.se)

Boka spabehandling

Fri tillgång till Sport Club

När ni bokar Family Boost får ni samtidigt fri tillgång till Sport Club, vår moderna träningsanläggning som uppmuntrar alla till att bli sitt bästa jag. Här kan man boka gruppträningspass, vattenträning, personlig tränare, hinderbana, padel… Vilken träning mår just du bäst av?

Mer om Sport Club

Se alla våra paket