Höstlovsspa ᐅ Spa med barn höstlov 2022 | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Höstlov

Boka spa med barn under höstlovet

Sätt vardagens måsten på paus och ta med familjen till vårt prisbelönta spa under höstlovet. Upplev våra varma och kalla källor, njut av en 2-rätters middag på Inez & Ernst, kryp ner i fluffiga lakan och vakna upp till en generös frukost som ger den bästa starten på dagen. Vårt spapaket Family Boost ger hela familjen ny energi!

Höstlovsspa och härlig 2-rätters middag

Family Boost är höstlovspaketet som har allt för hela familjen.

I vårt avkopplande spa upplever ni varma bad, lyxiga loungebäddar, MuviCure-rum, tehus och varma, liksom kalla källor, som ger kroppen en skön återhämtning. På vårt poolområde kan barnen leka av sig med plaskiga lekar och somriga äventyr. Kom sedan avkopplade och förväntansfulla till Inez & Ernst, vår restaurang med svenska och jordnära, men samtidigt innovativa, rätter på menyn.

Efter en sån här dag är det sedan svårslaget härligt att få krypa ner i fluffiga lakan och sova riktigt gott. På morgonen kan ni unna er en långfrukost och smaka på lite av varje från vår gedigna frukostbuffé.

Boka Family Boost

Spabehandling för extra lyxig upplevelse

Boka en spabehandling med en familjemedlem, kanske en ansiktsbehandling eller ryggmassage ger er rätt tillfälle för fina samtal och minnen. Vi har ett brett utbud av klassiska behandlingar, som omfamnar både kropp och själ. Många bokar till exempel vår Sparitual för att få ut det bästa och mesta ur vårt spa.

Boka spabehandling

Fri tillgång till Sport Club

När ni bokar Family Boost får ni samtidigt fri tillgång till Sport Club, vår moderna träningsanläggning som uppmuntrar alla till att bli sitt bästa jag. Här kan man boka gruppträningspass, vattenträning, personlig tränare, hinderbana, padel, Squash… Vilken träning mår just du bäst av?

Mer om Sport Club

Se alla våra paket