Höstweekend med spa, golf & middag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Höst

Höstweekend eller vardagslyx?

Visst har vi alla längtat efter den här hösten mer än någonsin? Nu kan vi äntligen umgås igen och verkligen rå om varandra. Ta igen förlorad tid och skapa nya minnen.

Hos oss kan du landa i dig själv och ge en boost till alla dina sinnen. Eller vad sägs om att uppleva yogans sköna flöden, höja pulsen med lustfylld träning, njuta av god mat eller bara koppla av i vårt fantastiska spa? Upplev något nytt med en kär vän eller unna dig egentid – välj det som ger just dig ny energi och den rätta inramningen för hösten.

Romantisk weekend i höst

Inte behöver ni flyga utomlands för att uppleva en romantisk weekend som ni kommer att minnas länge. Här kan ni koppla av och rå om varandra på riktigt. Besök vårt härliga spa med alla dess källor, gå uppfriskande promenader i den vackra naturen runt knuten, ät en kulinarisk middag, smaka ett nytt vin eller två och skåla i bubblor i vår uppvärmda pool. Det här är höstmys när det är som bäst!

Alla våra paket Boka paketet

En skönare höstweekend med spa

Är det inte på tiden att unna sig en lyxig och avkopplande spaweekend med de närmsta vännerna? Eller bjuda med mamma på en härlig behandling i vårt spa, som ger ny kraft till både kropp och själ? För de aktiva rekommenderar i även ett besök på vårt gym, där vi erbjuder spännande träningspass för alla smaker.

Boka dagspa

Spela golf i höst!

Soligare breddgrader i all ära, men visste du att vi har en fantastisk 18-hålsbana bara en kvart från Göteborg city? Upplev höstens färgkavalkad och ladda batterierna på vår golfbana, med gångavstånd till allt härligt på resorten; hotell, spa, restauranger och Sport Club. Och du; varför inte utmana kollegorna på en runda?

Boka golfpaket

Arbeta bortifrån i höst med guldkant på dagen

I längden kan ingenting mäta sig med den energi som uppstår i det fysiska mötet mellan människor. Särskilt det här året behöver team hitta tillbaka till varandra för glädje och gemenskap för att säkra både ork, lust och prestation. Planer behöver smidas och strategier slipas. Medarbetare behöver inkluderas och ingjutas mod och delaktighet. Mest av allt behöver vi ses för att tanka energi inför en fortsatt period av distansarbete och andra utmaningar.

Läs mer Boka konferens

Retreats, event och PT-Lofsan i höst

Håll koll på inspirerande retreat och kurser inom hälsa och träning, champagnemiddagar, vinprovningar och annat härligt som vi arrangerar på resorten under hösten. Under Aktuellt hittar du det mesta som som händer.

Aktuellt

Våra favoritpaket

Se alla våra paket