Höstweekend med spa, golf & middag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Höst

Höstweekend eller mitt-i-veckan-lyx

Sommaren var onekligen annorlunda i år, så låt hösten fyllas på med välbehövlig energi och inspiration! Hos oss kan du verkligen landa i dig själv och ge en boost till alla dina sinnen. Eller vad sägs om att uppleva yogans sköna flöden, höja pulsen med lustfylld träning, njuta av god mat eller bara koppla av i vårt fantastiska spa?

Upplev något nytt med en kär vän eller unna dig egentid – välj det som ger just dig ny energi och den rätta inramningen för hösten.

Höstlovslyx för hela familjen!

Unna er en minisemester mitt i höstrusket under vecka 44. Kom in i vår sköna oas och njut av god mat, varma pooler, rolig träning för stora och små. Helt enkelt en möjlighet att pausa vardagen och fylla på energikontot tillsammans. Poolen utomhus håller sköna 38 grader, och inomhus värmer både pool, tehus och gungande loungebäddar. För barn och familj erbjuder vi Tiktokdans och familjeträning. På resorten finns även golfbana och träningsfaciliteter, utomhuspadel, boule, utegym och hinderbana. I restaurang Inez&Ernst serveras både en härlig middag och en frukost med extra allt – med nybakt, varmt, smoothies och både hälsosamt och sött att välja bland.

Barn från 7 år är välkoman i utomhus pooler enligt öppettider och inomhuspool kl15-17 på incheckningsdagen och kl10-11 på utcheckningsdagen.

Välkomna till en upplevelse som hela familjen kommer uppskatta!

Romantisk weekend

Inte behöver ni flyga utomlands för att uppleva en romantisk weekend som ni kommer att minnas länge. Här kan ni koppla av och rå om varandra på riktigt. Besök vårt härliga spa med alla dess källor, gå uppfriskande promenader i den vackra naturen runt knuten, ät en kulinarisk middag, smaka ett nytt vin eller två och skåla i bubblor i vår uppvärmda pool. Det här är höstmys när det är som bäst!

Boka paketet

En skönare spaweekend

Är det inte på tiden att unna sig en lyxig och avkopplande spaweekend med de närmsta vännerna? Eller bjuda med mamma på en härlig behandling i vårt spa, som ger ny kraft till både kropp och själ? För de aktiva rekommenderar i även ett besök på vårt gym, där vi erbjuder spännande träningspass för alla smaker.

Till gymmet Boka paketet

Spela golf i höst!

Soligare breddgrader i all ära, men visste du att vi har en fantastisk 18-hålsbana bara en kvart från Göteborg city? Upplev höstens färgkavalkad och ladda batterierna på vår golfbana, med gångavstånd till allt härligt på resorten; hotell, spa, restauranger och Sport Club. Och du; varför inte utmana kollegorna på en runda?

Boka golfpaket

Arbeta hemifrån med guldkant på dagen

Att jobba hemifrån ofta har sina utmaningar. Hur ska man få ny energi och fokus på att jobba – inte dammsuga och tömma diskmaskinen? Får vi lov att rekommendera Park Office! Här har du tillgång till alla bekvämligheter för att fokusera på arbetet, samtidigt som du får miljöombytet du så väl behöver.

Läs mer Boka konferenspaket

Våra favoritpaket

Se alla våra paket

Sankt Jörgen Park är en trygg och säker resort

Sankt Jörgen Park är en trygg och säker resort att uppleva en weekend, träning, möten och konferenser på. Våra redan skärpta krav stärks ytterligare och vi har alla en medvetenhet och noggrannhet i vårt arbete för en ren och säker mötesplats. Säkerhet, flexibilitet och service leder oss till nya lösningar. Vi ställer om och kan erbjuda flera avskilda platser med mer utrymme när det behövs. Vi arrangerar till exempel särskilda mötesytor så som i naturen, på egen terrass eller i ett större mötesrum för en glesare sittning. Mat och dryck paketeras och serveras på ett säkert sätt och alla gäster får individuella paket med handsprit.

031-348 40 40 Läs mer