🍁 Höstweekend med spa, golf & middag | Sankt Jörgen ParkÂź En trygg resort - LĂ€s mer
Logo element

Höst

Höstweekend eller mitt-i-veckan-lyx

Sommaren var onekligen annorlunda i Är, sÄ lÄt hösten fyllas pÄ med vÀlbehövlig energi och inspiration! Hos oss kan du verkligen landa i dig sjÀlv och ge en boost till alla dina sinnen. Eller vad sÀgs om att uppleva yogans sköna flöden, höja pulsen med lustfylld trÀning, njuta av god mat eller bara koppla av i vÄrt fantastiska spa?

Upplev nĂ„got nytt med en kĂ€r vĂ€n eller unna dig egentid – vĂ€lj det som ger just dig ny energi och den rĂ€tta inramningen för hösten.

Romantisk weekend

Inte behöver ni flyga utomlands för att uppleva en romantisk weekend som ni kommer att minnas lÀnge. HÀr kan ni koppla av och rÄ om varandra pÄ riktigt. Besök vÄrt hÀrliga spa med alla dess kÀllor, gÄ uppfriskande promenader i den vackra naturen runt knuten, Àt en kulinarisk middag, smaka ett nytt vin eller tvÄ och skÄla i bubblor i vÄr uppvÀrmda pool. Det hÀr Àr höstmys nÀr det Àr som bÀst!

Boka paketet

En skönare spaweekend

Är det inte pĂ„ tiden att unna sig en lyxig och avkopplande spaweekend med de nĂ€rmsta vĂ€nnerna? Eller bjuda med mamma pĂ„ en hĂ€rlig behandling i vĂ„rt spa, som ger ny kraft till bĂ„de kropp och sjĂ€l? För de aktiva rekommenderar i Ă€ven ett besök pĂ„ vĂ„rt gym, dĂ€r vi erbjuder spĂ€nnande trĂ€ningspass för alla smaker.

Till gymmet Boka paketet

Spela golf i höst!

Soligare breddgrader i all Àra, men visste du att vi har en fantastisk 18-hÄlsbana bara en kvart frÄn Göteborg city? Upplev höstens fÀrgkavalkad och ladda batterierna pÄ vÄr golfbana, med gÄngavstÄnd till allt hÀrligt pÄ resorten; hotell, spa, restauranger och Sport Club. Och du; varför inte utmana kollegorna pÄ en runda?

Boka golfpaket

Arbeta hemifrÄn med guldkant pÄ dagen

Att jobba hemifrĂ„n ofta har sina utmaningar. Hur ska man fĂ„ ny energi och fokus pĂ„ att jobba – inte dammsuga och tömma diskmaskinen? FĂ„r vi lov att rekommendera Park Office! HĂ€r har du tillgĂ„ng till alla bekvĂ€mligheter för att fokusera pĂ„ arbetet, samtidigt som du fĂ„r miljöombytet du sĂ„ vĂ€l behöver.

LĂ€s mer Boka konferenspaket

Retreats, event och kurser i höst

HÄll koll pÄ inspirerande retreat och kurser inom hÀlsa och trÀning, champagnemiddagar, vinprovningar och annat hÀrligt som vi arrangerar pÄ resorten under hösten. Under Aktuellt hittar du det mesta som som hÀnder.

Aktuellt

VĂ„ra favoritpaket

Se alla vÄra paket

Sankt Jörgen Park Àr en trygg och sÀker resort

Sankt Jörgen Park Àr en trygg och sÀker resort att uppleva en weekend, trÀning, möten och konferenser pÄ. VÄra redan skÀrpta krav stÀrks ytterligare och vi har alla en medvetenhet och noggrannhet i vÄrt arbete för en ren och sÀker mötesplats. SÀkerhet, flexibilitet och service leder oss till nya lösningar. Vi stÀller om och kan erbjuda flera avskilda platser med mer utrymme nÀr det behövs. Vi arrangerar till exempel sÀrskilda mötesytor sÄ som i naturen, pÄ egen terrass eller i ett större mötesrum för en glesare sittning. Mat och dryck paketeras och serveras pÄ ett sÀkert sÀtt och alla gÀster fÄr individuella paket med handsprit.

031-348 40 40 LĂ€s mer