Höstweekend med spa, golf & middag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Höst

Höstweekend eller vardagslyx?

Välkomna hösten med återhämtning och avkoppling på det sätt som passar dig. Ge dig själv härlig vardagslyx eller en hel höstweekend här på vår resort i Göteborg.

Boka in din vistelse på Sankt Jörgen Park och spendera friska höstdagar på vår golfbana eller värm kropp och själ i varma källor och bastubad på vårt fantastiska spa. Här kan du uppleva yogans sköna flöden, höja pulsen med lustfylld träning på vår Sport Club och njuta av god mat och dryck på någon av våra restauranger.

Besök oss med en kär vän eller ge dig själv välförtjänt egentid – bara du vet vad som ger ny energi och den rätta sinnesstämningen inför hösten. Se vilket av våra många paket som kan passa för en avstressande höstweekend och och ge dina sinnen en hälsosam boost inför en höst i Sverige!

Romantisk weekend i höst

En romantisk weekend är höstmys när det är som bäst. Här kan ni koppla av och rå om varandra på riktigt. Besök vårt spa i höst och upplev våra varma källor och bastubad, gå uppfriskande promenader i den vackra naturen runt resorten, ät en kulinarisk middag, smaka ett nytt vin eller skåla i bubblor i vår uppvärmda pool. Se vilket av våra paket som passar er bäst den här hösten i Sverige!

Alla våra paket Boka paketet

Besök vårt fantastiska spa i höst

Vårt spa är en oas för sinnesro och energi. Här får du möjlighet till återhämtning för både kropp och själ. Hitta vila i vårt eldrum, tvaga dig i vår fantastiska marmorkällare och prova någon av våra sparitualer. Ett besök på vårt spa ger vila och avkoppling på många sätt – varför inte ge dig själv en massage, en ansiktsbehandling eller spapedikyr med mjukgörande fotbad?

Hämta kraft och lugn under en höstweekend på vårt spa i Göteborg.

Se våra behandlingar Boka dagspa

Spela golf i höst

Upplev höstens vackra färger på vår golfbana. Bara en kvart från centrala Göteborg hittar du vår fantastiska 18-hålsbana. Härifrån har du gångavstånd till allt härligt på vår resort: hotell, spa, restauranger och Sport Club!

Bjud dig själv på en höstweekend, ladda batterierna och ta en avkopplande runda på golfbanan.

Boka golfpaket

Dags för höstens första konferenser? Sätt guldkant på dagen

En konferens på ett riktigt härligt ställe ger energi och motivation inför hösten. Hitta glädje och gemenskap inför hösten och säkra ork, lust och prestation.

Vi har möjlighet att skräddarsy paket som passar just er – övernattning, middag, lunch och kanske tillgång till vårt underbara spa? Vi erbjuder även aktiviteter som passar perfekt för teambuilding. En konferens hos oss blir mycket mer än bara ett sammanträde – här finns plats för möten och att stärkas på riktigt.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer Boka konferens

Träningsdagar, kurser och föreläsningar

Missa inte allt som händer på Sankt Jörgen Park i höst! Håll koll på våra kurser inom hälsa och träning, våra champagnemiddagar, inspirerande föreläsningar och annat som vi arrangerar under hösten. Under Aktuellt hittar du massor av händelser som sätter guldkant på en höst i Sverige!

Aktuellt

Fars dag-firande i höst

Boka in en vistelse på vårt spa under hösten! Här hittar du olika paket som passar perfekt att ge bort i fars dag-present. Kanske vill du boka in en hel höstweekend och bjuda på en helhetsupplevelse som ger fina minnen och tid att umgås? Spendera tid tillsammans på spa, golfbanan eller ät en riktigt god middag ihop.

Läs mer om hur du kan ge bort en vistelse hos oss på fars dag den här hösten – det kommer garanterat att bli riktigt uppskattat!

Boka paket Läs mer om våra restauranger

Våra favoritpaket

Se alla våra paket