Golfhotell i Göteborg ▸ Bo intill golfbanan | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Golfhotell

Golfhotell i Göteborg

Det har väl knappast undgått någon att Sankt Jörgen Park är ett nav för alla golfentusiaster. Här samlas årligen tusentals golfspelare för att njuta av sporten och som sedan checkar in för att bo på vårt golfhotell med ett slående utbud av upplevelser, där du har golfbanan som granne.

Varmt välkommen du också.

Spela golf och sov på lyxigt hotell

När du tagit del av den utmanande 18-hålsbanan, golfprofilerna som tar dig till nästa nivå, golfrestaurangen och träningsbanorna, checka då in på ett hotell med en svårslagen bekvämlighet och charm. Vårt golfhotell erbjuder riktigt lyxiga hotellrum, där du njuter av högsta komfort och vackra vyer från fönstret.

Om hotellet Boka hotellrum

Golfhotell med nära till allt

En stor fördel med att bo på hotellet är att allt du vill ta del av ligger nära; golfbanan, träningsfaciliteterna, parken, restaurangerna, poolområdet och spat. Det gör det enkelt att svira om och ta del av nästa upplevelse när du hålat ut på 18:e. För lite stadspuls tar du enkelt bussen in till Göteborg City, det tar bara 15 minuter.

Boka hotellrum

Golf och spa, en oslagbar kombination

Maxa upplevelsen med ett besök på vårt spa, som är en inspiration för både kropp och själ. Med tvagningsrum i marmor, varma och kalla källor, sparitualer och hudvårdsbehandlingar, kan du här ge dig själv en välförtjänt lyx. Vi har många olika spapaket och som hotellgäst har du alltid fri entré till poolområdet och Sport Club.

Våra spapaket Boka sparitual

Se alla våra paket