Golfhotell i Göteborg ▸ Bo intill golfbanan | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Golfhotell

Golfhotell i Göteborg

Kombinera golfen med en lyxig övernattning på vårt hotell. Här får du checka in i något av våra härliga rum och kan koppla av ordentligt efter golfrundan. Golfbanan ligger intill hotellet och du har precis lika nära till allt annat på vår resort som gör din vistelse här till något utöver det vanliga. Kombinera golfen med spa, god mat på någon av våra restauranger, träning och andra avslappnande eller uppiggande aktiviteter!

Välkommen att checka in på vårt golfhotell!

Spela golf och sov gott på vårt hotell

Sankt Jörgen Parks 18-hålsbana bjuder på en utmanande golfrunda med högt slopevärde. Större delen av hålen har fyra separata tees och bara 25 meter mellan green och nästa tee. Intill klubbhuset hittar du både puttinggreen och drivingrange med Toptracer Range.

När du vill toppa din golfupplevelse med övernattning, dignande frukostbuffé och lyxig middag på kvällen föreslår vi att du bokar ett av våra övernattningspaket. Då får du, förutom golfrundan, checka in i något av våra unikt inredda hotellrum med spännande konst och arkitektur. Hotellet har den perfekta kontrasten mellan skön stillhet och upplyftande puls. Rummen ligger i alla fyra väderstreck med varierande utsikt: skog och berg, parkens träningsfaciliteter och köksträdgård eller golfens gröna gräsmattor?

I våra golfpaket ingår bland annat

  • Övernattning
  • 18-håls greenfee
  • Trerätters supé
  • Frukostbuffé
  • Entré till Pool Club och Sport Club
Se våra golfpaket med övernattning Läs mer om hotellet

På vårt golfhotell har du nära till allt

När du bor hos oss kommer du snabbt märka att allt på resorten ligger nära: golfbanan, restauranger, träningsfaciliteter, parken, poolområde och spa. Du har nära till första tee och lika nära tillbaka när du hålat ut på 18:e. För lite stadspuls tar du enkelt bussen in till centrala Göteborg på bara en kvart.

Boka hotellrum

Golf och spa – en oslagbar kombination

Många av våra besökare passar på att kombinera sin golf med ett besök på spa när de kommer till vår resort. Att avsluta (eller börja?) dagen med tid på vårt spa ger en alldeles särskild typ av avkoppling. Hos oss hittar du tvagningsrum i marmor, varma och kalla källor, bastur i olika temperaturer och relaxytor som gör att du kommer ner ordentligt i varv. Du kan alltid lägga till vår sparitual om den inte redan ingår i ditt paket, eller en behandling. Massage efter golfrundan, eller en återfuktande ansiktsbehandling när du tillbringat långa stunder utomhus sätter verkligen guldkant på dagen.

Vi har flera olika spapaket och som hotellgäst har du alltid fri entré till vårt poolområde och vår Sport Club.

Se våra spapaket Kombinera golfen med en behandling

Se alla våra paket