Golf resort i Sverige - Golfbana i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Golf

Boka golfpaket

Golfresort i Göteborg – boka golfpaket

Sankt Jörgen Park ligger bara en kvart från centrala Göteborg och bor du här har du första tee på pitchavstånd. Golfbanan bjuder på både utmaning och utsikt.

Klubbhuset med restaurang och bekvämligheter ligger i direkt anslutning till 1:a tee och 18:e green. Precis som drivingrange och puttinggreen. Vill du träna närspel så gör du det några meter från klubbhuset. Och var du än befinner dig på banan så är du mindre än en kvarts promenad från hotellet. Allt är, som du kommer märka, nära.

Golfresort med hög kvalitet och högt slopevärde

Gillar du en utmanande parkbana kan du se fram emot de inledande åtta hålen, men även avslutningshålet bjuder på en sista prövning. Gillar du en öppen bana med hedkänsla då uppfyller hål 9 – 17 alla kriterier. Oavsett vad du föredrar, kommer du troligtvis längta efter returrundan direkt när du hålat ut på 18:e.

Alla utslagsplatser är av gräs och merparten av hålen har fyra separata tees. Det är korta promenader mellan green och nästa tee, högst 25 meter, med två undantag. Automatisk bevattning på greener, tees och fairway hjälper till att se till att banan alltid lever upp till dina förväntningar.

Ser man till banans slopevärde så är det högt. Banan är svårare än genomsnittsbanan med 70 bunkrar och vattenkänning på tretton av banans 18 hål. Den är dessutom en upplevelse för fler sinnen. Från banans högsta punkt kan du nämligen njuta av utsikten över både staden och hamninlopp.

Om golfbanan Klubbens webbplats

Utmana kollegorna, leverantörer eller partners eller varför inte alla samtidigt?

Sankt Jörgen Park lämpar sig utmärkt för företagsevent, speciellt när det gäller större arrangemang. Enkelheten att ta sig ut till samtliga golfhål gör banan utmärkt för shotgunstarter, så ni kan starta alla samtidigt. Golfrestaurangen Greenhouse i klubbhuset, som många människor vallfärdar till från city bara för att äta lunch, har plats för 150 personer och här finns även konferensrum som kan användas till smidigare incheckning. Att rangen och puttinggreen ligger i direkt anslutning till klubbhuset bidrar också till ett lyckat företagsevent. Vi brukar arrangera mellan 40-50 arrangemang årligen, som alla har varit både unika och uppskattade.

Läs mer Klubbens webbplats

Ät gott före eller efter golfen på restaurang Greenhouse

Restaurang Greenhouse ligger vägg i vägg med golfens träningsfaciliteter, driving range och klubbhus. Här serveras en mycket uppskattad lunch. Vår version av husmanskost med twist med en stor dos kärlek. En fin anledning att fylla på depåerna före eller efter spel.

Golfpaket som har allt – i Sverige!

Vi har två olika golfpaket som du kan boka hos oss; Park LifeStyle Golf och Autumn Drive. Som golfpaketgäst förhöjer du golfupplevelsen ännu mer genom att du adderar andra delar av resortens fantastiska utbud. Och du, självklart erbjuder vi förvaring av golfprylarna över natten i en av klubbhusbyggnaderna så du inte behöver lämna dem i bilen eller släpa med dem in i sviten.

Kontakt

Vill du veta mer om golfverksamheten i allmänhet och företagsevents i synnerhet då är du varmt välkommen att kontakta vår golfmanager Göran Malmberg;
es.kr1680344841apneg1680344841rojtk1680344841nas@g1680344841rebml1680344841am.na1680344841rog1680344841
0708-88 32 63

 

Telefon E-post