Friskvårdsbidrag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

FRISKVÅRD

Friskvårdsbidrag hos Sankt Jörgen Park

Friskvårdsbidrag är en förmån som arbetsgivare ger till anställda för att främja hälsan. Mår du bra håller du dig lättare frisk! 

Är du en av dem som får friskvårdsbidrag via jobbet? På Sankt Jörgen Park finns många sätt att använda ditt friskvårdsbidrag på. Vi erbjuder flera aktiviteter och behandlingar som är godkända som friskvård så att du kan ta hand om både kropp och själ!

Se öppettider

Så fungerar friskvård hos oss

Det är din arbetsgivare som bestämmer om du får friskvårdsbidrag. Sankt Jörgen Park har flera aktiviteter och behandlingar som är godkända och räknas som friskvård. All friskvård är personlig och kan inte användas av någon annan än du som fått det av arbetsgivaren. Av den anledningen kan vi tyvärr inte erbjuda presentkort eller värdebevis som friskvård. Istället bokar du direkt den aktivitet som du föredrar.

Läs mer om vad vi kan erbjuda för specifika friskvårdsaktiviteter här nedanför!

Aktiviteter som är bokade genom friskvårdsbidraget är inte återbetalningsbara.

Har du frågor om vad som gäller för friskvårdsbidraget när du besöker Sankt Jörgen Park? Varmt välkommen att kontakta oss på privatbokningen.

Kontakta oss Maila oss

Friskvårdsportaler som är godkända att använda hos oss

Förutom att lämna kvitton till din arbetsgivare fungerar portalerna Epassi och Benify hos oss. De är godkända att betala din friskvård med och har ett samarbete med Sankt Jörgen Park. Notera att det inte går att delbetala med friskvårdsbidrag i de fall sparitualen är inkluderad i något av våra paket. Tex. Day Bliss eller Park Lifestyle spa.

  • Epassi – du som gäst bokar din aktivitet/behandling via es.kr1702206121apneg1702206121rojtk1702206121nas@g1702206121ninko1702206121btavi1702206121rp1702206121 och betalar med din Epassi-app på plats vid ditt besök.
  • Benify – du som gäst bokar din aktivitet/behandling via es.kr1702206121apneg1702206121rojtk1702206121nas@g1702206121ninko1702206121btavi1702206121rp1702206121. Meddela vid bokningstillfället att du ska använda ditt friskvård via Benify. Vill du köpa träningskort söker du efter Sankt Jörgen Park i Benifys portal och beställer det träningskort du önskar.
Läs mer

Vad räknas som friskvård?

Friskvård är någonting som ska främja hälsa i både kropp och sinne – det kan vara fysisk träning, massage som behandlar stelhet och ömma muskler i kroppen, eller avstressande och lugnande aktiviteter som någon av våra sparitualer. På Sankt Jörgen Park kan du komma ner i varv och hitta den typ av friskvård som passar dig bäst. 

Här kan du se vad du kan använda ditt friskvårdsbidrag till på Sankt Jörgen Park:

Träning och motion

  • Personlig träning
  • Medlemskap i vårt Sport Club
  • Kostrådgivning
  • Klippkort på träning

Behandlingar och massage

  • Svensk klassisk massage (20/50 min)
  • Relaxmassage (20/50 min)
  • Sankt Jörgen Park anti-stress (50 min)

När du bokar en behandling hos oss ingår alltid entré till våra pooler under 3 timmar.

Sparitual som friskvård

  • Entré till hela vårt spa med tillhörande sparitual (notera att det inte går att delbetala spapaket med friskvård. Tex. Day Bliss)

På vårt spa kan du spendera tid i vår pool lounge med sköna vattenkällor, slappna av och skrubba bort all stress i våra tvagningsrum eller mjuka upp musklerna i någon av våra bastur. Upptäck vårt spa och alla våra friskvårdande möjligheter det rymmer.

7 hälsofrämjande tips för dig med friskvårdsbidrag

Vill du ha tips på hur du kan använda ditt friskvårdsbidrag? Vi har samlat ihop en lista med tips på behandlingar, träningsalternativ och sparitualer som vi vet kommer att få din kropp att må bättre och som hjälper dig att hålla dig frisk. Här följer sju tips som verkligen kan få dig att komma ner i varv:

1. En avstressande sparitual (spaentré)

Använd friskvårdsbidraget till en spaentré! Här kan du ta del av någon av våra härliga sparitualer – energigivande eller lugnande badceremonier med utvalda produkter för maximal njutning. Besök vår poollounge, testa våra bastur med olika dofter och temperaturer, unna dig ett fotbad eller vila i vårt fantastiska Eldrum.

Våra sparitualer

2. Medlemskap på Sport Club

Vår Sport Club är perfekt för dig som vill komma igång med din träning, eller för dig som redan tränar och vill ha fräscha träningslokaler med många valmöjligheter. Till vår Sport Club är alla välkomna – nybörjare som rutinerad. Här får du tillgång till yogasal, gym, hinderbana, spinningsal och gruppträningar. Träningsmöjligheterna på Sankt Jörgen Park är både roliga och varierande – här får du ut det mesta av ditt friskvårdsbidrag!

Sportclub

3. Avkopplande massage

Behöver du en mjuk och avslappnande massage? Vår relaxmassage behandlar kroppens muskler lugnt och metodiskt och ger ro i både kropp och sinne.

Avkopplande massage

4. Massage för stela muskler

Känner du dig öm och stel i kroppen efter långa dagar i kontorsstolen eller många timmars fysiskt kroppsarbete? Vår klassiskt svenska massage är godkänd som friskvård och ger både fysisk och mental avslappning. Den här djupgående massage passar riktigt bra för trötta och stela muskler.

 

Massage för stela muskler

5. Personlig träning

Personlig träning kan användas både av dig som är nybörjare och av dig som tränat länge. Att boka in ett eller flera pass med en personlig tränare är ett bra sätt att nå dina mål – oavsett om fokus ligger på att få till en bra teknik i basövningar, eller om du vill få coaching i hur du kan ta träningen till nästa steg.

Personlig träning

6. Kostrådgivning

Att få till en balanserad kost med god och hälsosam mat som fungerar långsiktigt är en otroligt viktig del i ditt välmående. Att använda friskvårdsbidraget till att träffa en av våra kostrådgivare är en god idé för dig som är nyfiken och vill ha mer kunskap i hur vad vi äter och dricker påverkar oss. Boka en tid med en kostrådgivare här på Sankt Jörgen Park och få hjälp att hitta en kostplanering som fungerar för just dig och dina förutsättningar – riktig friskvård!

Kostrådgivning

7. Klippkort på träning – 10 tillfällen

Om du inte vill teckna ett helt medlemskap hos oss över en längre period är ett klippkort på träning ett riktigt bra alternativ. Med klippkortet får du 10 stycken träningstillfällen på vår Sport Club som du nyttjar när det passar dig!

 

 

Läs mer om vårt klippkort

Vårt träningsutbud

Vi har ett brett utbud av träningsalternativ och här följer exempel på vad vi erbjuder.

Gym

Ett traditionellt gym med god ventilation, maskiner, fria vikter, funktionell yta med TRX, VIPR, pilatesbollar, hoppboxar med mera.

Utegym

Ett utegym med monkeybar, dips-ställning, battlerope, stubbar och däck. Ligger fint och grönt i en björkdunge 50 meter från gymmet.

Spinningsal

En spinningsal med nya bodybike-cyklar med activio, ett pulssystem där du kan följa din puls under klassen.

Yogasal

Vår yogasal ger en lugn och harmonisk känsla. Här kör vi allt från utmanande fysyoga till avslappnande yinyoga.

Hinderbana

En hinderbana med 10 st olika hinder, perfekt att träna i inför olika hinderbanetävlingar eller bara för att variera din träning.

Gruppträning

Stort utbud av olika klasser inom Cardio, Strength och Yoga. Även vattenträning i vår Pool Lounge.