Konferens, golf, träning & spa för företag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Företagsgästen

Boka konferenspaket

Göteborgs bästa företagsträning 

Addera guldkant till arbetsdagen och utmana kollegorna på våra padelbanor eller i hinderbanan i skogen, med en runda golf eller slappna av med en sparitual. Reser du i jobbet kan du förvandla jobb till nöje bara genom att bo hos oss. Vi har flera paket med företagsträning att erbjuda här på vår storslagna resort i Göteborg.

 

Inspirerande golf och spa på konferensen

Sankt Jörgen Park är en unik mötesplats på alla sätt. Här finns något för alla, inte minst för företagsgästen. På vårt fantastiska spa kan ni låta välbefinnandet strömma genom kroppen, vår träningsanläggning bjuder på pulserande utmaningar och golfbanan i parken på slående utsikt och koncentration. Avsluta sedan dagen med ett besök på en av våra kulinariska restauranger, alla med sin egen inriktning.

Vi är vana vid att specialsy konferenspaket för en oförglömlig vistelse. Skicka gärna en offertförfrågan, så återkommer vi snart till dig.

Skicka offertförfrågan

Brett utbud av företagsträning

Vi ser träning som en livsstil. Därför möts du här av en atmosfär som inspirerar till rörelse, med modern utrustning, brett utbud av träningspass lett av utbildade instruktörer och med utomhusträning i parken. Padel, hinderbana, löpträning i spåret eller yoga i grönskan; vilken företagsträning sätter den rätta tonen för just er?

Som konferens- eller spagäst har ni alltid fri tillgång till Sport Club.

Mer om Sport Club
031-348 40 50 Boka er vistelse

Populära företagspaket