Påskerbjudande: Boka Hotell & Spa i påsk | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Påsk

Fira påsk med spa och hotellövernattning

Vi har påskäggen som är fyllda med lyx. Låt heta och kalla källor omfamna alla dina sinnen på vårt spa, fyll på med ny energi, ät en riktigt god middag och sov gott i vita, lyxiga lakan. Eller stanna över dagen och fyll den med härligheter som sätter tonen för våren.

Kom en, kom två, här finns allt som ger en minnesvärd påsk.

Boka en weekend på lyxigt spa i påsk

Lämna vardagsstöket hemma och koppla av på hotell en helg. Ge dig själv lite egentid eller spendera den med någon du tycker om. På vår resort hittar du ett svårslaget utbud av paket, aktiviteter och sinnesintryck som ger den perfekta inramningen för en avkopplande, men energirik, helg.

Spa med övernattning

Bo på ett fantastiskt hotell

Det finns hotell och så finns det hotell. På Sankt Jörgen Park hotell har inget lämnats åt slumpen. Här lyser vår passion för konst, arkitektur och design tydligt igenom i varje detalj. Och eftersom alla rum är unika med sin egen inriktning och stil, får du nya upplevelser varje gång du bor hos oss. Men, oavsett vilket rum du väljer, så kan du räkna med stilmedvetenhet och högsta komfort.

Hotellet

Dagspa för en avkopplande påsk

Varför inte lägga ett dagspa-paket i påskägget i år? Ibland behöver man ju komma bort och koppla av, om så bara för en stund. Då är ett dagspa en lättillgänglig lyx. Här stillar du dina sinnen med tvagningsrum i marmor, heta och svala källor och en sparitual med väl utvalda produkter, som sätter vardagen på paus.

 

Boka dagspa

Våra favoriter i påsk

Se alla våra paket