Fars dag i Göteborg: spa + lunch / middag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Fars dag

Fira fars dag i Göteborg med middag, spa och aktiviteter

Visa uppskattning på fars dag för din pappa, man eller en god vän! På Sankt Jörgen Park i Göteborg får ni en lyxig och inspirerande fars dag. Välj den aktivitet som passar bäst för er: ett spapaket, hotellövernattning, en god middag på någon av våra fyra restauranger eller energigivande träning. Vi har många paket som sätter guldkant på hela dagen.

Tillbringa tid i vårt spa på fars dag

Tillbringa dagen på vårt härliga spa. Ett färdigt spapaket är en omtänksam fars dag-present som gör gott för både kropp och själ. Tillsammans får ni tid att umgås och att njuta av maximal avkoppling. Slappna av i varma och kalla källor, i bastubad eller någon av våra uppfriskande regnduschar.

På Sankt Jörgen Park erbjuder vi flera olika spapaket så att du kan hitta någonting som passar just er. Spapaketen finns både med och utan övernattning, med behandling och under flera olika tider på dagen och kvällen.

 

Sparitual och behandlingar

Vår sparitual eller en behandling som till exempel en aromamassage gör att ni får ut det allra mesta av spaupplevelsen på fars dag.

Utforska våra olika spapaket här Läs mer om vår populära sparitual här

Träna tillsammans på fars dag

Ge bort träning på fars dag! Träning och motion är en energigivande och ger er tid tillsammans. På resorten hittar du vår moderna Sport Club där du kan utnyttja gymmet, delta i gruppträningspass, boka tid med en personlig tränare, testa hinderbanan eller prova på vattenträning.

Läs mer om träning på Sankt Jörgen Park

Ät en god middag eller ta en härlig lunch tillsammans

Bjud den som ska firas på en lunch eller en riktigt god middag – varför inte med tillhörande vinpaket för en extra lyxig känsla? På någon av våra fyra restauranger kan ni njuta av god mat och dryck i fin miljö.

Ta en lunch efter träningen eller spabehandlingen, eller boka in en middag med flera rätter för att fira farsdag.

Nytt för i år – Wine & Dine-paketet med övernattning, flera rätter och utsökta drycker

Ge bort något av våra nya paket i fars dag-present. Med Wine & Dine får du övernattning i dubbelrum, en tvårätters supé, ett exklusivt vinpaket och vår generösa frukostbuffé på morgonen. Ni får även tillgång till vår poollounge och entré till vår Sport Club.

Läs mer om och boka vårt nya Wine & Dine-paket här

Gör fars dag till någonting romantiskt

Visa uppskattning för din partner genom att göra fars dag till ett extra stämningsfyllt tillfälle med egentid för bara er två. Vila upp er och checka ut från vardagen ett litet tag.

Med vårt nya Friday Flirt-paket checkar ni in och startar eftermiddagen och kvällen med mousserande vin i vår bar. Därefter bjuder vi på en smakrik tvårättersmiddag på vår restaurang Inez & Ernst där nyskapande rätter med rötter i den svenska matlagningstraditionen står på menyn. Kvällen fortsätter ni på late night spa tillsammans och får sedan övernatta i något av våra omsorgsfullt designade dubbelrum. Det blir en alldeles extra fars dag!

Läs mer om och boka Friday Flirt här

Ge bort ett presentkort och låt mottagaren välja själv

Det är smidigt att ge bort ett presentkort i fars dag-present och låta den som ska firas få välja själv vilken aktivitet som passar allra bäst. Våra presentkort kan du använda på hela resorten! Fira fars dag med

  • spa
  • behandlingar
  • träning
  • restaurangbesök
  • golf
  • hotell.
Köp ett presentkort