Fars dag i Göteborg: Spa + lunch/middag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Fars dag

Fira fars dag med spa & middag i Göteborg

Fira fars dag på Sankt Jörgen Park och visa uppskattning för din pappa, din man eller en god vän! Hos oss får ni en lyxig fars dag i Göteborg med tid för återhämtning och inspirerande aktiviteter.


På Sankt Jörgen Park hittar du många fina paket som sätter guldkant på dagen – välj något av våra paket med spa, hotell, golf eller träning. Fullborda dagen med en välsmakande och trevlig middag på någon av våra fyra restauranger.

Fars dag-aktiviten 2022 – den perfekta presenten

Att ge bort en aktivitet på fars dag blir den perfekta presenten. Med våra paket får ni ny energi och fina minnen att ta med er härifrån. Oavsett om ni väljer golf, spa eller träning så tipsar vi om att också boka övernattning så att ni får en extra lyxig helhetsupplevelse. Med övernattning i samband med fars dag sover ni gott i våra mjuka egyptiska lakan, vaknar upp till ett generöst frukostbord och får en riktigt avstressande vistelse här i Göteborg.

Låt fars dag och er vistelse på Sankt Jörgen Park bli något alldeles extra det här året!

Boka spapaket Boka golfpaket

Boka middag eller en lunch på fars dag

Boka en middag eller en lunch på någon av våra fyra restauranger och bjud ditt sällskap på en kulinarisk upplevelse.

Här på Sankt Jörgen Park hittar du våra restauranger:

  • Inez & Ernst – här skapar kockarna magi med säsongens råvaror och hyllar det svenska matarvet! Ät middag eller ta en lunch i vacker miljö där jordnära och innovativa rätter står på menyn.
  • Bula Bar – här får du snygga och välsmakande smårätter i vår sköna lounge med öppen spis. Här finns ett brett utbud av öl med flera lokalbryggda sorter och uppfriskande drinkar.
  • Garden Café – ät nyttigt och gott i vår grönaste bistro och oas. Här serveras vegetariska varmrätter och en rawfood-inspirerad salladsbuffé. Kom precis som du är – varför inte i badrock eller träningskläder?
  • Green House – på vår golfrestaurang får du en vällagad måltid. Här kan du äta vår populära lunch – vällagad husmanskost med en twist.
Vår mat & dryck

Vår sparitual – upplev det bästa på spa

Att boka vår sparitual har blivit en självklarhet för många av våra gäster. Passa på att boka in den avkopplande ritualen på fars dag och se till att slappna av ordentligt. Genom att använda utvalda produkter i en specifik ordning under ritualen får du ut det allra mesta av din spavistelse. Upplev fullständig avkoppling och återhämta dig i varma och kalla källor, i något av våra bastubad och i våra välgörande regnduschar.

Vår sparitual följs av lunch och blir en perfekt aktivitet att ge bort i fars dag-present i år!

Läs mer om vår sparitual Boka Sparitual

Se alla våra paket