Fars dag i Göteborg: Spa + lunch/middag | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Fars dag

Fira fars dag med spa & middag i Göteborg

Visa uppskattning för din pappa, man eller varför inte en god vän, med en lyxig och inspirerande fars dag i Göteborg. Vi har många goda paket att välja emellan med spa, hotell, golf eller träning, som sätter guldkant på dagen. Avsluta sedan fars dag med en smakfull middag på en av våra fyra restauranger för den perfekta inramningen.

Fars dag-aktivitet 2021 – den perfekta presenten

Oavsett om du väljer en fars dag-aktivitet som golf, spa eller träning, så utlovar vi att ni får ny energi och fina minnen att ta med er hem. För en extra lyxig vistelse tipsar vi om att även boka övernattning, så att ni får sova gott i våra egyptiska lakan och vakna upp till ett generöst frukostbord.

Låt fars dag 2021 bli något alldeles extra!

Boka spapaket Boka golfpaket

Boka lunch eller middag på Fars dag

Det är något särskilt med att äta gott på restaurang. Särskilt om man precis har genomgått vår sparitual, utmanat varandra på padel eller tagit en golfrunda tillsammans.

Vi stoltserar med fyra olika restauranger. På Inez & Ernst skapar kockarna magi med säsongens råvaror. För en avslappnande paus med snygga smårätter och uppfriskande lokalbryggda öler, besök Bula bar. Garden Café bjuder på nyttigt och gott och här kan ni slå er ner i badrock eller träningskläder. Eller så väljer ni ett besök på Green House, vår golfrestaurang som lagar husmanskost med en twist.

Vår mat & dryck

Sparitual – Upplev det bästa på spa

Att boka vår sparitual har nästan blivit en självklarhet för våra spagäster. Här upplever ni det bästa i vårt spa, genom en avkopplande ritual med utvalda produkter i en särskild följd. Slappna av i både varma och kalla källor, i bastubad och regnduschar.

Vår sparitual följt av lunch är en perfekt fars dag-present i år.

Boka Sparitual

Se alla våra paket