Designhotell i Göteborg ▸ Lyxiga hotellrum | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Designhotell

Designhotell i hamnstaden Göteborg

Hos oss är det både insidan och utsidan som räknas. I alla fall när det gäller vårt designhotell. Med Göteborgs skyline som bakgrundskuliss bor du på ett färgstarkt hotell, fyllt med intressant arkitektur, konst och noggrant utvald inredning.

Välkommen till Sankt Jörgen Park, Göteborgs intressantaste designhotell.

Hotellrum med unik inredning

Hotellet erbjuder inte mindre än 82 hotellrum, inklusive fyra sviter och sex juniorsviter. Här är alla rum inredda med sin egen personliga prägel, där sviterna är uppkallade efter sitt inredda tema, så som Icy, Lovely, Spicy och Trendy, till exempel. Bodde du i rummet med fransk elegans sist, kanske det skandinaviskt strama kan ge ny inspiration vid nästa besök?

Om hotellrummen

Designade hotellrum med utsikt

De smakfullt inredda rummen ligger i alla väderstreck; pulserande Göteborg åt ena hållet, lugna berg och skogar åt det andra, parkens köksträdgård och träningsfaciliteter åt ett tredje och den läckra golfbanan med sina gröna kullar åt ett fjärde.

Designad inredning inomhus, slående vacker vy utomhus, med andra ord.

Boka paket med logi Boka hotellrum

Björn Sahlqvist ligger bakom designhotellet

Hotellets harmoniska och balanserade uttryck kan vi tacka arkitektstudion Björn Sahlqvist för. Att byggnaden är ett utmärkande designhotell bevisades inte minst när Sankt Jörgen Park 2009 utsågs till Göteborgs bästa hus och fick komplimanger som ”en ny arkitektonisk förebild för Göteborg”.

Boka hotellrum

Se alla våra paket