Bio | Sankt Jörgen Park
Logo element

Bio

Bioupplevelse på Sankt Jörgen Park

Nu slår vi på Sankt Jörgen Park upp dörrarna till vår exklusiva biosalong! Sedan februari i år erbjuder vi visning av de senaste filmpremiärerna.

I vår salong bjuder vi på ljud och bild i högsta kvalitet. Boka plats genom att välja vårt nya paket Front Row eller köp din biljett på plats när du besöker resorten.
När du vill boka biljett online behöver du söka på torsdag, fredag, lördag eller söndag i vår kalender för att hitta din film och boka.

Välkommen in i vår lyxiga biosalong

I vår salong sjunker du ner i någon av våra sammetsfåtöljer och får en bioupplevelse i toppklass. I salongen finns 25 platser och just nu visar vi film på torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar klockan 19:00. Biosalongen ligger i direkt anslutning till Bula Bar här på resorten.

Biosalongen har en åldergräns på 18 år. Personer över 13 år är välkomna i målsmans sällskap.

 

Killers of the Flower Moon.

Under hela oktober visar vi Martin Scorseses nya mästerverk med Leonardo Di Caprio och Robert DiNiro varje torsdag, fredag, lördag och söndag kl 19:00. Boka vårt paket Front Row och välj det datum som passar bäst. Hoppas vi ses!

Boka bio och Front Row

Boka privat biovisning för ditt sällskap.

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda er exklusiv visning av de senaste storfilmerna för enbart dig och ditt kompisgäng eller kollegor.

Bokar ni minst 10 platser kan ni välja dag och tid helt själva.

Kan det bli lyxigare? Skicka din förfrågan redan idag.

Maila förfrågan

Visas i december

Killers Of The Flower Moon är vinterns stora premiär av regissören Martin Scorsese. Filmen är baserad på David Granns hyllade bästsäljande bok, utspelar sig i 1920-talets Oklahoma och skildrar seriemord på ursprungsbefolkningen i den oljerika Osage Nation, en serie brutala brott som kom att kallas “Reign of Terror”.

I rollerna:
Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, med flera.

Visas torsdag, fredag, lördag och söndagar under november.

Boka Front Row

Konferens i biosalongen

Slå ihop konferensen med en riktig bioupplevelse! När du bokar konferens på vår resort har vi möjlighet att skräddarsy en visning bara för er när ni besöker oss – välj själva om ni vill se senaste premiärfilmen eller om en tidlös klassiker passar allra bäst.

Med en konferensbokning i biografen får ni dessutom möjlighet att använda salongen som ni vill: företagspresentation eller privat biovisning?

Kontakta oss för mer information om ni är intresserade av att boka vår biosalong till konferensen!

Kontakta oss