Bio | Sankt Jörgen Park
Logo element

Bio

Bioupplevelse på Sankt Jörgen Park

Nu slår vi på Sankt Jörgen Park upp dörrarna till vår exklusiva biosalong! Från och med februari i år erbjuder vi visning av de senaste filmpremiärerna på onsdagar och söndagar.

I vår salong bjuder vi på ljud och bild i högsta kvalitet. Boka plats genom att välja vårt nya paket Front Row eller köp din biljett på plats när du besöker resorten. När du vill boka biljett online behöver du söka på onsdag eller söndag i vår kalender för att kunna boka.

Välkommen in i vår lyxiga biosalong

I vår salong sjunker du ner i någon av våra sammetsfåtöljer och får en bioupplevelse i toppklass. I salongen finns 25 platser och just nu visar vi film på onsdagar och söndagar klockan 18. Biosalongen ligger i direkt anslutning till Bula Bar här på resorten.

Biosalongen har en åldergräns på 18 år. Personer över 13 år är välkomna i målsmans sällskap.

 

Just nu visar vi Andra Akten under hela mars.

Varje söndag och onsdag klockan 18 visar vi just nu Andra Akten med Rolf Lassgård och Lena Olin i huvudrollerna. Håll utkik efter fler premiärfilmer som visas i vår salong framöver!

Boka ett biopaket – dagpaket med barmeny, popcorn och läsk.

Vårt nya biopaket ger dig bästa upplevelsen av vår biograf. I paketet ingår dricka och popcorn och valfri rätt från Bula Bars bistromeny för helt rätt biostämning.

När du besöker oss ingår alltid fri parkering.

Front Row – dagpaket

Med Front Row får du en spännande bioupplevelse här på resorten. Till din biobiljett bjuder vi på popcorn och läsk eller alkoholfritt alternativ från Bula Bar. Det ingår även valfri huvudrätt från bistromenyn.

Front Row-paketet passar perfekt när du vill unna dig en bioupplevelse i lyxig salong, god mat och en härlig kväll. Salongen ligger i direkt anslutning till Bula Bar om du vill stanna kvar efter filmen och ta en drink eller snacksa lite mer!

Boka Front Row

Kommande premiär – AIR filmen om Nike

Från den 5 april visar vi storfilmen AIR med Ben Affleck, Matt Damon och Gustaf Skarsgård. Filmen kretsar kring historien om skoförsäljaren Sonny Vaccaro och hur han ledde Nike i jakten efter att få en av sportvärldens största profiler, Michael Jordan att göra reklam för deras skor.

Se trailer HÄR.

Boka Front Row

Konferens i biosalongen

Slå ihop konferensen med en riktig bioupplevelse! När du bokar konferens på vår resort har vi möjlighet att skräddarsy en visning bara för er när ni besöker oss – välj själva om ni vill se senaste premiärfilmen eller om en tidlös klassiker passar allra bäst.

Med en konferensbokning i biografen får ni dessutom möjlighet att använda salongen som ni vill: företagspresentation eller varför inte karaoke efter middagen?

Kontakta oss för mer information om ni är intresserade av att boka vår biosalong till konferensen!

Kontakta oss