Spa i Göteborg ♥︎ Alla hjärtans dag 2023 | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Kärleksvecka på resorten

Alla hjärtans dag 2023

Överraska din partner med spa, avkoppling och en romantisk övernattning på alla hjärtans dag!

På vår resort i Göteborg kan ni skämma bort er själva med vår prisbelönta sparitual, fantastisk mat, en promenad i parken och bubbel vid varma källan innan en hotellnatt med lyxig sovmorgon väntar. Välj till någon av våra behandlingar för att göra vistelsen till något alldeles extra. 

Vi på Sankt Jörgen Park har satt ihop flera olika spapaket att välja mellan som passar perfekt för alla hjärtans dag 2023. Läs mer om våra olika spapaket här nedanför och hitta det som passar just er allra bäst. 

Park Lifestyle Spa – en alla hjärtans dag med övernattning, trerätters middag och sparitual

Med Park Lifestyle Spa får ni ett underbart alla hjärtans dag-paket. Vi har satt ihop ett paket där ni får det allra bästa från oss så att ni ska få en riktigt fin vistelse på vår resort.  

I spapaketet ingår entrén till vårt prisbelönta spa – och dessutom någon av våra härliga och populära sparitualer. Efter bubbelbad, regnduschar och aromabastur är ni välkomna till vår restaurang Inez & Ernst där ni blir serverade en trerättersmiddag under kvällen. Natten spenderar ni i ett dubbelrum på vårt fantastiska hotell och på morgonen serverar vi vår smakrika och generösa frukost nere i restaurangen.

Spapaketet ger er även fri entré till vår Pool Lounge där vi har våra relaxytor, vårt tehus och MuViCure-rummet. Självklart är ni välkomna att träna så mycket ni vill på Sport Club!

Läs mer och boka Park Lifestyle Spa

Day Bliss – dagspa i Göteborg med sparitual och härlig lunch

För er som vill tillbringa dagen på spa och göra något annat av alla hjärtans dag-kvällen passar vårt paket Day Bliss perfekt. Ni får entré till vårt fantastiska spa –  vår populära och prisbelönta sparitual ingår!

Sparitualen är en stillsam badceremoni som utförs i en bestämd ordning. Under ritualen upplever du varma och kalla källor, bastur, regnduschar och bad i en harmonisk miljö. Du får möjlighet att själv välja inriktning på de utvalda produkterna så att du kan fånga de känslor du behöver för dagen. Ritualen är ett fint sätt att tillbringa tiden på spa tillsammans och komma varandra riktigt nära.

Efteråt bjuder vi på en riktigt härlig lunch

Läs mer och boka Daybliss

Friday Flirt – ge bort en date night till fredag

Överraska din partner på alla hjärtans dag med vårt nya date-paket! Ge bort någonting att se fram emot i vintermörkret 2023: del i dubbelrum, tvårätters supé, ett glas mousserande och fri entré till vår Pool Lounge. Friday Flirt är ett perfekt avslut på veckan och ger tid att bara umgås, koppla av och njuta på vår resort i Göteborg tillsammans.

Läs mer och boka Friday flirt

Våra favoriter i vinter

Se alla våra paket