Spa i Göteborg ♥︎ Alla hjärtans dag 2022 | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Alla hjärtans dagar 2022

Kärleksvecka på resorten

Överraska din partner i februari med en romantisk övernattning på spa i Göteborg. Skäm bort er själva med vår unika sparitual, fantastisk mat vid brasan, en promenad i parken och lite bubbel vid varma källan innan en hotellnatt med lyxig sovmorgon väntar.

Just i år är vi många som behöver en get away, något att se fram emot eller bara att få lite miljöombyte och egna tankar. I år kommer vi därför ha 10% rabatt på våra mest populära paket söndag 13e till tisdagen den 15e februarihär på resorten, allt för att fira kärleken lite extra i år.

Paket med spa på alla hjärtans dag

Med vårt paket Park Lifestyle Spa bjuds ni på härliga smaker i form av vår 3-rätters supé och sover gott på vårt fantastiska hotell. När morgonen gryr tar ni för er av en smakrik hotellfrukost innan ni kopplar av med vår sparitual med tvagningsrum i marmor, varma källan utomhus, svävande loungebäddar och heta bastur.

Den 13e – 15e februari erbjuder vi 10% rabatt på Park Lifestyle Spa.

Boka Park Lifestyle Spa

Logi, middag och poolentré för 1890Kr för 2

Fira kärleken på söndag den 13e eller tisdag den 15e med en skön paus från vardagen och vårt populära paket Everyday Lush. Här njuter ni av kvällensvarm rätt, frukostbuffé, del i dubbelrum och poolentré för ett fantastiskt pris.

Checka in, koppla av och ta del av vad naturen, havet och jorden har att erbjuda just nu.

Den 13e – 15e februari erbjuder vi 10% rabatt på Everyday Lush.

Boka Everyday Lush

Vårt dagspa paket Daybliss med sparitual och lunch

Den som har upplevt våra Sparitualer bokar dem ofta igen. Inget konstigt, tycker vi, med tanke på hur härligt avkopplande de är.

Vår sparitual är en stillsam och välbefinnande badcermoni med ett bestämt flöde. Här upplever du varma och kalla källor, bastur, duschar och bad i en harmonisk miljö. Genom att välja inriktning på tillhörande produkter, bidrar de till olika känslor och verkan. Till detta paket ingår även en hälsosam lunch från vår gröna bistro Garden Café.

Boka Daybliss

Våra favoriter i vinter

Se alla våra paket