Spa i Göteborg - Alla hjärtans dag 2021 | Sankt Jörgen Park® Sommarens paket - Klicka här
Logo element

Alla hjärtans dag

En romantisk alla hjärtans dag 2021 på spa

Överraska din kärlek i februari med en romantisk alla hjärtans dag på spa i Göteborg. Skäm bort er själva med vår unika sparitual, fantastisk mat vid brasan, en promenad i parken och lite bubbel vid varma källan innan en hotellnatt med lyxig sovmorgon väntar.

Lovely är paketet som sätter den perfekta inramningen på alla hjärtans dag, där ni får tid att rå om varandra på allra bästa sätt. Och för att fira kärleken lite extra i år kan du boka det hela februari.

Paket med spa på alla hjärtans dag

Med vårt paket Lovely bjuds ni på härliga smaker och sover gott på vårt fantastiska hotell. När morgonen gryr tar ni för er av en smakrik hotellfrukost innan ni kopplar av med vår sparitual med tvagningsrum i marmor, varma källan utomhus, svävande loungebäddar och heta bastur. Detta härliga paket, där Sparitual ingår, kan du boka hela februari.

Boka Lovely

Sparitual som ger ny energi till kropp och själ

Den som har upplevt våra Sparitualer bokar dem ofta igen. Inget konstigt, tycker vi, med tanke på hur härligt avkopplande de är.

Sparitualen är en stillsam och välbefinnande badcermoni med ett bestämt flöde. Här upplever du varma och kalla källor, bastur, duschar och bad i en harmonisk miljö. Genom att välja inriktning på tillhörande produkter, bidrar de till olika känslor och verkan.

Om Sparitual

Och en romantisk middag för två

Fira kärleken med en skön paus från vardagen och njut av livets goda på Inez & Ernst. Här njuter ni av kockarnas kärlek till råvarorna, liksom av den stämningsfulla atmosfären och brasans knaster i öppna spisen.

Slå er ner, koppla av och ta del av vad naturen, havet och jorden har att erbjuda just nu.

Om Inez & Ernst

Våra favoriter i vinter

Se alla våra paket