Spa, hotell och konferens i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Element

Kontrasterna gör livet

Välkommen in i vår värld

Vi är så mycket mer än en lyxig hotellanläggning. Du kommer förstå vad vi menar när du kliver in genom dörren. Här kan du hitta lugnet i spaavdelningen eller flåset i vår Sport Club. Du kan känna pärlorna i pannan på padelbanan eller i en bastu. Slå ett slag på golfbanan eller slå i glasen i någon av våra fyra restauranger. Lära dig något nytt på konferensen eller skingra tankarna i vår varma pool. Sov ut eller kör hinderbana redan innan frukost. Varmt välkommen att uppleva mer hos oss på Sankt Jörgen Park!

Våra favoriter

Träna

Göteborgs bästa
träningscenter

Vår Sport Club är inte som andra. Hos oss handlar träning om mer än att bränna kalorier. Det är en livsstil. Du kommer märka det när du kliver in. Vi har skapat en skön atmosfär som lockar till rörelse och den senaste utrustningen i gymmet utmanar dig att bli ditt bästa jag, vare sig du är här på konferens eller kommer hit som privatgäst.

Läs mer Boka pass

Vårt spa

Upplev vårt prisbelönta spa – ett himmelrike för kropp och själ

Vår unika sparitual låter dig uppleva kontrasterna i livet på det absolut skönaste sättet. Njut lite mer av livet och ta hand om både kropp och själ, vägen dit går via tvagningsrum i marmor, sköna duobäddar och vår poollounge.

Ta en rundtur Boka spapaket

Konferens

Låt oss ta din konferens till nya höjder

Förgyll konferensen eller mötet med smakupplevelser i någon av våra härliga restauranger, avkoppling i vårt spa eller upptaggning med träning eller andra aktiviteter.

Läs mer Boka konferens

Ta del av vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om allt som händer här på Sankt Jörgen Park, och ta del av unika erbjudanden!

Rofyllda sviter
med egen terrass

Våra juniorsviter och sviter är alla unika. Välj efter utsikt eller inredning, oavsett vilket rum du väljer har du självklart egen terrass.

Våra hotellrum
Öl i baren

Mat & dryck för
alla smaker

På Sankt Jörgen Park kan du äta god vällagad mat – välj dessutom mellan fyra olika restauranger.

Våra restauranger

Besök oss på
sociala medier

Det är kontrasterna som gör dina dagar. Mellan värme och kyla, koncentration och avslappning, det är där det händer. Låt pulsen sätta takten på din tillvaro hos oss på Sankt Jörgen Park. Hitta lugnet i vår unika spaavdelning eller flåset i de genomtänka träningslokalerna. Svettas ut på ett av våra spinningpass eller svettas bort stress i vår bastu.

Slå i glasen i vår prisbelönta restaurang eller slå ett slag på golfbanan. Insup ny kunskap på konferensen, eller tillåt dig att skingra tankarna och slappna av i vår varma pool. Det är kontrasterna som gör livet och får oss att känna oss levande. Välkommen till Sankt Jörgen Park!