25h Retreat - Yoga & Meditation med Sheila Arnell & Magnus Fridh | Sankt Jörgen Park En trygg resort - Läs mer
Logo element

25h Retreat – Yoga & Meditation med Sheila Arnell & Magnus Fridh

28e – 29e Mars (för närvarande fullbokad)

Ge dig själv en paus i vardagen och starta veckan med 25 timmars retreat på vackra St Jörgen Park.

Magnus Fridh och Sheila Arnell kommer att guida er i hatha-yoga, yin- yoga, vinyasa såväl som i meditation och avslappning.

Under ett dygn avskärmar vi oss från vardagen och äter gott, kopplar av, umgås men framförallt yogar och mediterar tillsammans.

Du får lära dig tekniker för att bli mer rofylld, lättare att koppla av, koppla ner, bli mer flexibel och stadig – även i stunder av negativ stress och oro. Vi kommer prova övningar som är lätta att ta till sig och som är användbara i vardagen. Och kanske, kan du redan under det här dygnet få en upplevelse av en inre välgörande avslappning och stillhet.

Målet är att du ska få ägna tid åt din egen upplevelse av yoga och meditation. Men framförallt att få en stund för dig själv och att få ladda om dina batterier inför en ny vecka och framförallt under den svåra och påfrestande period vi befinner oss i . 

I priset ingår måltider (Frukostbuffer, Snacks, Middag, Smoothies, boende (del i dubbelrum) och självklart all yoga och meditation (ca 8 klasser). 

Pris: 2550kr/pp 

  • Tid: 28/3 – 29/3
  • Avslut efter frukost söndagen den 29/3 kl. 09.00
  • Plats: Sankt Jörgen Park, Göteborg
  • Anmäl dig till: eller 031-348 40 40

Om instruktörerna:

Sheila Arnell har utövat yoga och meditation i 7 år, idag utövar hon och älskar ashtangayoga och yinyoga.

Hon har tillsammans med Friendcation undervisat yoga för kvinnor som söker nya gemenskaper. Hon driver tillsammans med Magnus podcasten ”About Yoga & Meditation”.

Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation och har genom akademiska studier i indologi med inriktning på tibetansk kultur och språk fördjupat sig inom ämnet.

Magnus är också författare till boken Viloläge – mindfulness och meditation i vardagen och i september 2019 kommer nya boken Att vara stilla när allt skyndar (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag.

Han är även medgrundare till Mindfulness-Appen som finns att ladda ner på App Store och Google Play.

Kategori: , , ,