Spa i Göteborg | Sankt Jörgen Park®
Logo element

Spa

Boka spapaket

Ett himmelrike
för kropp och själ

Krossad is efter en het bastu, stunder av stillhet efter flödet genom poolen eller gungandet i svävande loungebädden. Vår unika Sparitual låter dig uppleva kontrasterna på det absolut skönaste sättet. Njut lite mer av livet och ta hand om både kropp och själ, vägen dit går via tvagningsrum i marmor, sköna duobäddar, vår poollounge och varma källan utomhus.

Välkommen till Sankt Jörgen Parks underbara spa – en oas för energi och sinnesro.

Se öppettider

Avancerade behandlingar

NYHET! Resultatinriktad hudvård – en helt ny dimension

Vi avancerar och erbjuder nu den nya generationens avancerade behandlingarna, utförda av auktoriserade hudterapeuter under ledning av Susanne Mattebo som har arbetat med hudvård i 25 år i samarbete med många hudläkare. Hos oss kan du lita på att du får högkvalitativa behandlingar som ger resultat, utförda av kompetenta och trygga händer. Läs mer om våra behandlingar och hur de verkar för en friskare hud med spänst och klarhet som både känns och syns.

Avancerad hudvård

Pool Lounge är platsen för varma bad och skön energi

Det är till vår poollounge du kommer för att bada i varma källor, gunga i svävande loungebädd eller drömma dig bort i MuViCure-rummet. Drick en kopp ayurvediskt te i vårt tehus och följ med andetaget när det stillar sig. Vår vackra stora pool inomhus eller varma källan utomhus ger lugn och kraft året om.

Boka spapaket

Populära spapaket

Sparitual

Spaälskaren finner sitt himmelrike precis här. Bland bastur med varierande temperaturer och dofter, fotbad, Marmorkällaren där du tvagar dig, Eldrummet där du finner vila. I Himmelriket utför du Sparitualen som är en badceremoni utformad för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt spabesök. Välj bland fyra ritualer och sinnesstämningar – Energy, Purify, Relax eller årets Jubileumsritual.

Läs mer Boka sparitual

Behandlingar

Välj just den behandling som passar dig bäst. Vi har allt från ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage, till vaxning, pedikyr och färgning av fransar och bryn. Fri entré till vår poollounge & Sportclub ingår alltid när du bokar en behandling hos oss.

Våra behandlingar