Restaurang

Inez & Ernst

Kock som lägger upp mat

Inez & Ernst

Frukost Vardagar: 07.00 – 9.30 Helger & röda dagar: 07.00 – 10.00 Lunch Vardagar: 11.30 – 14.00 Helger & röda dagar: 12.00 – 14.30 Middag: 18.00 – 23.00 Köket stänger 22.00.

Knipplekullen 8

031-348 40 04info@sanktjorgenpark.se

Hög nivå på borden med rötterna i jorden

Kockarna på Inez & Ernst levererar nyskapande maträtter med stor omsorg om råvarorna. Jordnära men samtidigt innovativt. I en varm och vacker miljö serveras mat lagad med mycket kärlek och ett glödande intresse för smaker av det svenska matarvet. Menyn har rötterna i den svenska matlagningstraditionen och i köket hedrar vi gammal kunskap genom att rimma, salta, torka och pickla. Självklart strävar vi efter att använda närproducerade och ekologiska råvaror i så stor utsträckning det bara går.

À la carte

Förrätt

Pumpa

Saltbakad pumpa, chilipicklad pumpa, brynt smör, persilja, pumpapesto, rostade hasselnötter & friterad svartkål
Veg
145 kr

Spetskål

Helbakad spetskål, citrus beurre blanc, stenbitsrom, örtsallad, friterat brödkrisp & Ljuvlige Julius
145 kr

Huvudrätt

Röding

Halstrad röding, akvavitmarinerad forellrom, vitvinssås, krondillsolja, fermenterad krusbär, blomkålstomp, dill, kantareller & spritärter
335 kr

Anka

Bakat ankbröst, grillad kastanjepuré, syrade steklökar, agrie doux på björnbär, björnbärsflarn & saltbakad morot
335 kr

Kroppkaka

Friterade kroppkakor, svampskum, puré på palsternacka, kantareller, lingon, salvia & sockerstekt brysselkål
Veg
335 kr

Dessert

Nypon

Nyponsorbet, nypon- & citronbavaroise, kräm på havtorn, mandelbiskvi & nyponglaze
135 kr

Äpple

Äppelsorbet, äppelkompott, vitchokladmousse smaksatt med calvados & honungstuile
135 kr

Snacks

Nocellara oliver

65 kr

Marconamandlar

65 kr

Chips & tryffelmajo

55 kr

Ost

Dagens urval 3/st 175
65 kr

Chark

Dagens urval 3/st 175
65 kr
Restaurangen