Restaurang

Inez & Ernst

Kock som lägger upp mat

Inez & Ernst

Frukost Vardagar: 07.00 – 9.30 Helger & röda dagar: 07.00 – 10.00 Lunch Vardagar: 11.30 – 14.00 Helger & röda dagar: 12.00 – 14.30 Middag: 18.00 – 23.00 Köket stänger 22.00. Sista sittning 21.00.

Knipplekullen 8

031-348 40 04info@sanktjorgenpark.se

Hög nivå på borden med rötterna i jorden

Kockarna på Inez & Ernst levererar nyskapande maträtter med stor omsorg om råvarorna. Jordnära men samtidigt innovativt. I en varm och vacker miljö serveras mat lagad med mycket kärlek och ett glödande intresse för smaker av det svenska matarvet. Menyn har rötterna i den svenska matlagningstraditionen och i köket hedrar vi gammal kunskap genom att rimma, salta, torka och pickla. Självklart strävar vi efter att använda närproducerade och ekologiska råvaror i så stor utsträckning det bara går.

À la carte

Förrätt

Kålrabbi

Varmrökt kålrabbi, karamelisserad schalottenlökspuré, picklad kålrabbi smaksatt med kryddpeppar & riven Almenäs Tegel
Veg
145 kr

Rotselleri

Rotsellerisoppa, gin- & enbärsgravad fjällröding, dill- & rotselleriflarn, sallad på rotselleri, vinteräpple & dill
145 kr

Huvudrätt

Dagens fångst

Bakad fisk, svartrotspuré, citronbakad svartrot, bohuslänsk tång, libbsticka, syrat päron, blåmusslor & musselsås
335 kr

Hjort

Bakad hjort, fermenterade plommon, lardo, svart vitlökspuré, hjortsky smaksatt med plommon & potatiskrokett
335 kr

Rödbeta

Savoykålsknyte med gotlandslinser & rödbeta, puré på rostad morot & silverlök, friterad jordärtskocka, tryffel, rödbets- & äppelsky
Veg
335 kr

Dessert

Citrus

Friterad pannkaka, apelsincurd, apelsinmaräng, syrlig blodapelsinmarmelad & mjölkglass
135 kr

Choklad

Mörk chokladmousse smaksatt med bergamott, ruccolapulver, ruccolaolja & friterat bovete
135 kr

Snacks

Nocellara oliver

65 kr

Marconamandlar

65 kr

Chips & tryffelmajo

55 kr

Ost

Dagens urval 3/st 175
65 kr

Chark

Dagens urval 3/st 175
65 kr
Restaurangen